فائزه هاشمی، فعال سیاسی، که پیشتر برادرش محسن هاشمی خواسته بود به خاطر اظهار تمایل به پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا عذرخواهی کند، گفت کسانی باید عذرخواهی کنند که همراه جریانی میشوند که در به بنبست رساندن مطالبات عمومی نقش داشته است.
فائزه هاشمی در متنی که روز سهشنبه ۲۳ دیماه در رسانهها منتشر شده ضمن پاسخ به واکنش «دلواپسان، ناقدین، اهانتکنندگان و دروغگویان در دو جریان اصولگرایی و اصلاحطلبی» نوشت: «در این مسیر دلسوزتر و جدیترم، هزینههای زیادی داده و ابایی از دادن هزینه بیشتر و قربانی شدن در این راه نیز ندارم.»
این فعال سیاسی در ارتباط با واکنش برادرش محسن هاشمی اضافه کرد: «به او حق میدهم چون برای خودش آیندهای ترسیم کرده و دنبال حذف موانع است.»
نماینده سابق مجلس ایران در ادامه این متن از کسانی انتقاد کرد که «کم یا زیاد، مستقیم یا غیرمستقیم، با منافع یا بیمنافع، با درک و یا از روی ناآگاهی همراه جریانی میشوند که به بنبست رساندن مطالبات عمومی و اصلاحات، نابود کردن منافع ملی، تضییع حقوق مردم، انحراف جدی از اهداف انقلاب، فاصله گرفتن از اسلامی واقعی را برای حفظ خود به جای حفظ نظام سالهاست دنبال میکنند.»
فائزه هاشمی در ارتباط با دلیل حمایت از انتخاب ترامپ نوشته است: «…بخشهایی و افرادی خطرناکتر از ترامپ در قلدری و عدم پایبندی به اصول و قواعد و مقررات با عملکرد و بعضا سیاستهای نادرست کشور را در سراشیبی ناکارآمدیها، سوء مدیریتها، بیکفایتیها، دگماندیشیها و حتی گاهی تا مرز تلاشی پیش بردهاند…»
اخیرا برخی گروههای سیاسی و رسانهها از محسن هاشمی که رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی و رییس شورای شهر تهران است به عنوان یکی از نامزدهای احتمالی اصلاحطلبان برای انتخابات ریاستجمهوری سال آینده نام میبرند. او نامزدی خود را رد کرده است.
محسن هاشمی روز یکشنبه طی نامهای سرگشاده به خواهرش پس از اظهار حمایتش از پیروزی ترامپ نوشته بود: «از تو صمیمانه تقاضا دارم صحبتهای خود را اصلاح و از این موضع عذرخواهی کنی و مانع تخریب پدر از طرف تجدیدنظرطلبان خارجی و افراطیون داخلی شوی.»
او دلیل نوشتن این نامه را «احساس وظیفه» در ارتباط با بیان تذکرات خانوادگی در قالب نامه سرگشاده عنوان کرد.
فائزه هاشمی در گفتوگویی با پایگاه خبری «انصافنیوز» که روز جمعه منتشر شده بود گفت تمایل داشته دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا پیروز شود. او دلیل این تمایل را فشار ترامپ بر حکومت ایران دانست و دموکراتها را «شل و ول» توصیف کرد.
این فعال سیاسی گفته بود: «برای ایران دوست داشتم ترامپ انتخاب شود، ولی اگر یک آمریکایی بودم به آقای ترامپ رای نمیدادم. به خاطر همین فشارهایی که میآورد، بالاخره شاید یک تغییر سیاستی اتفاق بیفتد.»منبع:اینترنشنال