پروین فهیمی در ششمین سالگرد شهادت سهراب اعرابی: عدالت و دلجویی، حق مسلم ما

ارسال کننده:خانم زهرا لطفی 20 تیر

روز بزرگ همبستگی ملی که در ۲۵ خرداد سال ۱۳۸۸ توسط ملت خوب‌مان در خیابان‌های تهران به نمایش گذاشته شد، فراموش شدنی نیست. روزی که همه احساس وظیفه کردند تا در مقابل دروغ، تقلب، ریا، بی عدالتی، و حقی که از آن‌ها ضایع شده ایستادگی کنند و حق‌الناس را به حاکمان گوشزد نمایند. آن روز زیبا و غرورآفرین در تاریخ مبارزات مسالمت آمیز مردم ایران ثبت شد.

همه اتفاقات انتخابات سال ۱۳۸۸ و ظلمی که بر ما مردم رفت، برگی از تاریخ معاصر کشورمان است که هیچ‌گاه از خاطر تک تک ایرانیان پاک نخواهد شد و ادامه آن مطالبات مردمی در شش سال گذشته از طرق مختلف هم‌چنان استمرار داشته است.

مردم با خلوص نیت، اعتماد و عشق در انتخابات ۸۸ شرکت کردند و به مهندس موسوی که برای‌شان از هر نظر ارجح بود رای دادند، اما کوته‌نظران این همبستگی ملی را که به نفع همگان بود، برنتابیدند و مردم صلح دوست و خشونت گریز را به خاک و خون کشیدند.

فرزندان میهن را به خاطر قدرت طلبی‌های روزافزون‌شان کشتند و یا به اسارت بردند. گورستان‌ها و زندان‌ها را پر کردند از جوانان عاشق انسانیت.

گمان کردند با کشتن و زندانی کردن تعدادی از مردم می توانند جنبش سبز مردمی را نسبت به حق‌شان دلسرد کرده و آن‌ها را به حاشیه ببرند و خودشان را به مردم تحمیل کنند.

اما همین مردم آسیب دیده بی پناه با خشمی که در وجودشان شعله می‌کشید در نهایت افتادگی، فهم و درایت حضور خود را در انتخابات ۹۲ با خواسته‌ها و مطالبات به‌ حق‌شان از راه مسالمت آمیز و مدنی یعنی با شرکت در انتخابات اعلام کردند.

اگر چه کاندیدای منتخب مردم تا امروز اختیار انجام همه خواسته‌های این مردم آزادی‌خواه را نداشته است، اما آن انتخابات گامی بود به سوی آینده.

مردم خوب و عزیزمان باز آمدند و چشم‌ها را شستند و جور دیگری نگاه کردند برای رفع خطری که کشورمان را تهدید می‌کرد.

برای مردم‌مان منافع ملی کشور بیش از مسایل دیگر اهمیت داشت و خواستند ثابت کنند هرچند به آن‌ها ظلم و توهین شده اما با این روش همبستگی خود را برای جلوگیری از پاره پاره شدن کشور و بقای ایران تکرار کردند. مردم صبوری کردند و به دنبال قدرت طلبی نبودند، چون این کشور را متعلق به همه می‌دانستند. موضوع مهم این است که مردم باور دارند کسانی شایسته‌اند که دست‌شان نه به خونی آلوده باشد و نه مالی از ثروت این مردم را تباه کرده باشند.

همین مردم خوب متوجه اوضاع و احوال هستند و همه مسائل را رصد می کنند و در پیگیری خواسته هایشان قاطع اند و استوار.

همان‌طور که به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته‌ای در سطح بین‌المللی برای‌مان پراهمیت است و حمایت و پشتیبانی خود را از آن اعلام می‌کنیم، آزادی و رفع حصر خانم رهنورد و آقایان موسوی و کروبی و زندانیان سیاسی در داخل کشور نیز کمتر از آن نیست و بر آن اصرار داریم و به همان میزان بر آزادی انتخابات و رعایت حقوق شهروندی و رفع هرگونه ظلم و ستم و برقراری عدالت از سوی قوه قضاییه و دیگر ارگان‌ها تاکید داریم.

ما مردم قضاوت عادلانه و بدون جهت‌گیری در مورد انتخابات سال ۱۳۸۸ از طرف مسئولان، دلجویی و پوزش از طرف خانواده‌های کشته شدگان و آسیب‌دیده و زندانیان سیاسی و محصوران را جزو حقوق از دست رفته خود دانسته و خواستار تحقق آن هستیم.

در ادامه لازم می‌دانم از تمام کسانی که قلب‌شان برای کشورمان می‌تپد و منفعت عمومی را در نظر گرفته و به فکر آینده و آرامش و امنیت این مملکت از جان و مال و آبروی خود می‌گذرند سپاس‌گزاری و قدرشناسی کنم. این کشور متعلق به تک تک ایرانیان است و باید همگی برای بقای آن احساس وظیفه کنیم و دور از هیاهو و با نشاط به آبادانی آن بیندیشیم و همگان را جزو مالکان این خانه بدانیم.

در ششمین سالگرد خاک‌سپاری سهراب، برای سهرابم و دیگر فرزندان شهید این آب و خاک که جان عزیزشان را برای آزادگی نثار کردند، شادی و آرامش روح بزرگ‌شان را از خداوند بزرگ طلب می‌نمایم.

منبع: کلمه