ارسال کننده: خانم زهرا مبینی 6دی
معاون توسعه خدمات اجتماعی سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران با تاکید بر آسیبپذیری بیشتر ساختار روانی و عاطفی زنان، گفت: باید برای زنان بیخانمان برنامههای جدیتری داشته باشیم. در سال 90 به دنبال احداث مددسرای ویژه بانوان رفتیم ولی به دلیل تامین نشدن اعتبار لازم امکانپذیر نشد و در حال حاضر مرکز شبانهروزی زنان لویزان وجود دارد، ولی جوابگوی این حجم مراجعهکننده نیست.
جهانگیریفر در گفتوگو با خبرنگار سرویس «شهری» ایسنا، به تشکیل مرکزی تحت عنوان خانه کار و زندگی برای زنان کارتنخواب اشاره کرد و افزود: خانه کار و زندگی مرکزی است که بانوان پس از آمدن به مرکز لویزان دورهای از بازتوانی را سپری میکنند و زمانی که وضعیت آنها بهتر شد و از لحاظ روانی و اجتماعی یک مقدار اعتماد به نفس پیدا کردند در این خانهها به آنها شغل داده میشود و در همانجا هم زندگی میکنند. نگهداری در مرکز لویزان اجباری است اما در خانههای کار بر اساس میل شخصی حضور پیدا میکنند.
سن زنان بیخانمان در حال کاهش است
15 تا 20 درصد بیخانمانهای تهران زن هستند
جهانگیریفر با اعلام این آمار که 15 تا 20 درصد بیخانمانهای تهران زن هستند، نسبت به کاهش سن زنان کارتنخواب معتاد و غیر معتاد و افزایش تعداد آنها هشدار داد.
وی با اشاره به شیوع اعتیاد و طلاق در سالهای گذشته، گفت: قصد سیاه نمایی نداریم اما به عنوان یک هشدار باید بدانیم که سن زنان بیخانمان در حال کاهش است. در مقطعی تعداد زنانی که شوهرانشان فوت میشد بیشتر بود اما در حال حاضر متاسفانه آمار زنان مطلقه و یا زنانی که شوهرانشان آنها را ترک کردهاند بیشتر است. همچنین به تعداد افراد مجردی که بیخانمان میشوند نیز افزوده شده است و باید برنامهریزیهای کلان برای این موضوع هرچه زودتر به مراحل اجرایی برسد.