عدم توازن جنسیتی در سطوح عالی مدیریت در کشور نیازمند بازنگری است

ارسال کننده : منیژه عباسیان 

13920228000402_PhotoA

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:
عدم توازن جنسیتی در سطوح عالی مدیریت در کشور نیازمند بازنگری است
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: عدم توازن جنسیتی در سطوح عالی مدیریت به نحو بارزی در کشور قابل ملاحظه است که نیازمند بازنگری است.


خبرگزاری فارس: عدم توازن جنسیتی در سطوح عالی مدیریت در کشور نیازمند بازنگری است

به گزارش خبرنگار جامعه فارس، عبدالرضا عزیزی در همایش ملی زن و روابط عمومی که هم‌اکنون در وزارت امور خارجه در حال برگزاری است، گفت: امیدواریم این نوع همایش‌ها جایگاه زنان را در سطوح مدیریتی کشور ارتقاء بخشد.

وی افزود: زنان همواره در جهان نقش غیرقابل تفتیشی از حیات بشری را در اختیار دارند و در همه ابعاد زندگی انسان تاثیرگذار هستند و در همین راستا در عرصه ارتباطات و روابط عمومی نیز می‌توانند موثر باشند.

رئیس فراکسیون ارتباطات و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: متاسفانه هم‌اکنون عدم توازن جنسیتی در سطوح عالی مدیریت به نحو بارزی در کشور قابل ملاحظه است البته پس از پیروزی انقلاب، جایگاه خانم‌ها در کشور ارتقاء قابل ملاحظه‌ای داشته است.

عزیزی با اشاره به اینکه هم‌اکنون بیش از 60 درصد افراد در دانشگاه‌های ما را خانم‌ها تشکیل می‌دهند، گفت: این موضوع نشان می‌دهد که پتانسیل بسیار خوبی در خانم‌ها وجود دارد و برگزاری اولین همایش ملی زن و روابط عمومی می‌تواند به استفاده این پتانسیل‌ها منجر شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت خوبی که در کشور ما وجود دارد، برگزاری اولین همایش در حوزه زن و روابط عمومی نشان می‌دهد که ما هنوز در این حوزه بسیار عقب هستیم.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهارداشت: متاسفانه ما هنوز گرفتار برخی موانع و مشکلاتی فرهنگی و حقوقی هستیم که مانع حضور زنان در جامعه است و در حوزه‌های تخصصی موانعی برای ورود خانم‌ها به عرصه‌های مدیریتی وجود دارد.

عزیزی با تاکید بر اینکه زنان باید خودشان را باور داشته باشند، افزود: حضور خانم‌ها در سطوح عالی مدیریتی به نفع آن سازمان و وزارتخانه است چرا که کارایی زنان 25 درصد بیشتر از آقایان است و ما باید به سمتی حرکت کنیم که خانم‌ها در سطوح عالی مدیریتی حضور داشته باشند و تصاویر کلیشه‌ای در این زمینه باید از بین برود.

وی افزود: به اعتقاد بنده، مشاغل باید براساس شایستگی‌ها، دانش تخصصی و قابلیت فردی تقسیم شوند و نگاه جنسیتی نباید در این زمینه نقشی داشته باشد.

در ادامه این مراسم حلیمه عالی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: ما زنان باید خودمان را قبول داشته باشیم چرا که من از سرزمینی وارد مجلس شدم که شاید تصور می‌شد مرد‌سالاری در آن سرزمین حرف اول را می‌زند.

عالی افزود: زنان می‌توانند فعالتر از آقایان در تمام پست‌های مدیریتی حضور داشته باشند.

وی با بیان اینکه زنان مظلوم واقع شده‌اند، گفت: توانایی ما نادیده گرفته شده است و زنان باید خودشان را باور داشته باشند.

فرحناز رافع رئیس جمعیت داوطلبان هلال‌احمر کشور نیز با اشاره به لزوم حضور فعال زنان در جامعه گفت: زنان در مشارکت سیاسی حق حضور دارند اما زمانیکه قرار است انتخاب شوند حق زیادی برای آنان قائل نشده‌ایم.

وی افزود: باید دقت کرد که آیا ما زنان هم‌اکنون به جایگاهی رسیده‌ایم که مدنظر مسئولان نظام باشد؟

رافع افزود: باید عوامل تاثیرگزار از توانمند سازی زنان را بررسی کرد، تسهیلات، آموزش‌های حرفه‌ای از جمله مواردی هستند که می‌توانند بر توانمند‌سازی زنان نقش موثری داشته باشند.

وی اظهارداشت: هم‌اکنون کشورهای توسعه یافته به این نتیجه رسیده‌اند که توسعه اجتماعی و اقتصادی کشورشان بدون توجه به زنان امکان‌پذیر نیست.

رافع افزود: آموزش، آگاهی و تواناسازی 3 محور اصلی ارتقای توانمند سازی زنان و ایجاد فرصت‌های اجتماعی برای زنان است.

– See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920717000445#sthash.NSWI0l1z.dpuf