نیازمند بسته جامع تامین اجتماعی و معیشتی زنان هستیم

 فرستنده خبر اقای نوید احمدفخرالدین ۱۳۹۵/۰۱/۱۹
frahmanpoor

مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده تصریح کرد: ما نیازمند بسته جامع تامین اجتماعی و معیشتی زنان هستیم و باید به جایی برسیم که دیگر زنان دغدغه معیشت نداشته باشند.

فهیمه فرهمندپور؛ مشاور وزیر کشور در امور بانوان در گفت و گو با زنان خبر با اشاره به اشتغال زنان عنوان کرد: جامعه زنان در استان های مختلف کشور، دارای مشکلات متفاوتی است. مهم آن است که در وهله اول این مشکلات به درستی شناسایی و بومی سازی شوند.

وی با بیان اینکه بیشترین تراکم سنی و جمعیتی زنان سرپرست خانوار بالای ۵۰ سال است، گفت: تراکم جمعیتی مردان سرپرست خانوار زیر ۳۵ سال است بنابراین زنان زمانی مسئولیت خانواده را بر دوش می گیرند که خود نیازمند حمایت های ویژه ای هستند. وی بر مسئول سازی مردان در جامعه تاکید کرد و اظهارکرد: مردان در دین اسلام و نظام حقوقی مدنی مسئول تامین معاش خانواده هستند اما یکی از دلایلی که زنان بشدت برای ورود به عرصه های استقلال مادی تمایل دارند این است که احساس امنیت معیشتی در خانواده ها کاهش پیدا کرده است.

فرهمندپور با بیان اینکه از زمانی که دانسته های مادران از بایسته های فرزندانشان فاصله گرفته دچار مشکل شده ایم، تأکید کرد: مردان باید در زمینه احساس مسئولیت خانوادگی آموزش بیشتری داده شود تا دغدغه زنان در این خصوص کاهش یابد.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده تصریح کرد: ما نیازمند بسته جامع تامین اجتماعی و معیشتی زنان هستیم و باید به جایی برسیم که دیگر زنان دغدغه معیشت نداشته باشند.

وی در رابطه با طرح مهارت‌افزایی زنان مدیر اظهار داشت: وزارت کشور از طریق دفاتر امور زنان و خانواده در ۳۱ استان کشور با حمایت معاونت امور زنان و خانواده، طرح ارتقای مهارت‌های مدیریتی ۲۲۰۰ زن مدیر را در سطوح مختلف در برنامه کاری ۶ ماهه اول کاری سال ۹۵ دارد.

فرهمندپور افزود: برنامه‌ریزی انجام شده و دوره‌های آموزشی بعد از پایان ماه مبارک رمضان و در حدود مرداد و شهریور برگزار خواهد شد. دوره آموزشی حدود ۱۲ تا ۱۴ ساعت به اضافه آزمون خواهد بود و امیدواریم این دوره کمک کند تا چند اتفاق بیفتد؛ یکی این‌که دانش مدیریتی زنان مدیر ارتقا پیدا کند و نکته بسیار مهم دیگر این است که زنان فعال در سطوح مدیریتی و حوزه زنان با هم ارتباط شبکه‌ای پیدا کنند که این ارتباط می‌تواند برای آن‌ها مؤثر باشد.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده مطرح کرد: امیدواریم فاز اول را انجام دهیم و بازخورد بگیریم و کار کارشناسی انجام دهیم و بتوانیم در مراحل بعدی با شرکت‌کنندگان دیگر کار را ادامه دهیم یا برای شرکت‌کنندگان همین مرحله اول بتوانیم دوره‌های تکمیلی‌تری داشته باشیم.