ارسال کننده:خانم مونیکا قریشی 20 تیر
معاون رئیسجمهور ایران در امور زنان و خانواده میگوید از میان ۱۵ هزار کارتنخوابی که در این کشور وجود دارند، ۵ هزار نفر زن هستند. با این همه در مورد تعداد و نحوه رسیدگی به زنان “کارتنخواب” اختلاف نظر وجود دارد.
شهیندخت مولاوردی، معاون زنان و خانواده حسن روحانی، روز شنبه ۲۰ تیر (۱۱ ژوئیه) به خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گفت که ۱۳ نهاد مختلف از جمله شهرداریها و سازمان بهزیستی، مسئولیت رسیدگی به وضعیت زنان کارتنخواب را دارند، که باید برای رفع این مشکل اقدام کنند.
به گفته مولاوردی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز در مورد این معضل اجتماعی ایجاد حساسیت کرده و هماهنگیهای لازم برای انجام وظیفه دستگاههای متولی را نیز انجام داده است. او افزود که انتظار از یک معاونت یا یک سازمان برای حل مشکل زنان کارتنخواب درست نیست.
بیشتر بخوانید: ابراز نگرانی از “زنانه شدن فقر” در ایران
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور ایران همچنین در پاسخ به انتقاد برخی که بالا بودن تعداد آمار زنان کارتنخواب را “سیاهنمایی” میدانند گفت: «این آمار را بر اساس مستندات ارائه کردهایم. بررسیها نشان میدهد که از ۱۵ هزار کارتن خوابی که در کشور وجود دارد، ۵ هزار نفر زن هستند.»
“ضعف ایمان” عامل کارتن خوابی
فاطمه رهبر، رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی ایران، روز هشتم تیرماه در گفتوگو با خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت) با انتقاد از تدوین نکردن سند “امنیت زنان و کودکان در اجتماع”، گفته بود که دولت موظف به ساماندهی زنان کارتنخواب است.
این نماینده اصولگرای مجلس همچنین با انتقاد از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، افزود: «این معاونت باید دغدغه بیشتری نسبت به سایر دستگاهها داشته و در دعوت نمایندگان، دستگاهها، ایجاد ستاد ویژه و پیگیری امور زنان پیشگام باشد.»