دادگاه انقلاب اصفهان ۱۵ زن بهائی را درمجموع به «۷۵ سال» زندان محکوم کرد

دادگاه انقلاب اصفهان اشد مجازات را برای این زنان در نظر گرفته است

۱۵ زن بهائی را به اتهام «ترویج» عقاید دیانت بهائی درمجموع به ۷۵ سال حبس محکوم کرده است.

به گفته منابع آگاه، این شعبه روز پنج‌شنبه، ۲۷ اردیبهشت‌ماه برای هریک از این ۱۵ زن شامل نسرین خادمی، شعله آشوری، ساناز راسته، مریم خورسندی، فیروزه راستی، شورانگیز بهامین،‌ سارا شکیب، سمیرا شکیب، بشری مطهر، فرخنده رضوان‌پی، رویا آزادخوش، مژگان پورشفیع، نوشین همت،‌ مژده بهامین و آزیتا رضوانی‌خواه، حکم پنج سال زندان صادر کرده است.

هریک از آن‌ها همچنین به «پرداخت ۵۰ میلیون تومان جریمه نقدی»، «دو سال ممنوع‌الخروجی» و «پنج سال محرومیت از خدمات اجتماعی» محکوم شده‌اند.

پیش از این رادیو فردا خبر داده بود که دادگاه انقلاب اصفهان ۱۵ فروردین‌ سال جاری اتهام «فعالیت تبلیغی و آموزشی انحرافی مغایر با شرع مقدس اسلام» علیه این شهروندان بهائی را «محرز» دانسته و برای آن‌ها «قرار جلب دادرسی»‌ صادر کرده بود.

بر این اساس محمدرضا توکلی، رئیس شعبه یک دادگاه انقلاب، «اشد مجازات» را برای این زنان بهائی در نظر گرفته است. این قاضی ابتدای اردیبهشت ماه نیز حکم اعدام توماج صالحی را صادر کرده بود.

 رادیو فردا روز اول آبان خبر داد که ۱۰ زن بهائی در اصفهان توسط وزارت اطلاعات بازداشت شدند

احضار ۱۰ زن بهائی در اصفهان برای آخرین دفاع؛ «افزایش چشمگیر شاکیان خصوصی»

دستگاه قضائی اصفهان در صدور کیفرخواست این زنان از «گزارش موثق سازمان اطلاعات سپاه استان اصفهان»، «متن مکالمات متهمین»، «تصاویر دوربین‌های مداربسته» و شرکت در «برنامه‌های ضیافت» که یکی از مراسم مذهبی بهائیان محسوب می‌شود، به عنوان مصادیق اتهام یاد کرده بود.

جامعه جهانی بهائی روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت اعلام کرد زنان پیرو این آیین در ایران، در دورهٔ اخیر هدف حملاتِ افزون‌تر حکومت قرار گرفته و شمار بیشتری از آن‌ها احضار و بازداشت شده‌اند.

این جامعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که از حدود دو ماه پیش، از مجموع ۸۵ شهروند بهائی که به دادگاه‌های ایران احضار یا زندانی شده‌اند، ۶۵ تن -حدود سه چهارم از کل احضارشدگان- زن هستند.

بر اساس این بیانیه موج حملات به زنان بهائی در سراسر ایران طی هفته‌های اخیر تشدید شده، ده‌ها تن با احضار به دادگاه و روبه‌رو شدن با «اتهامات بی‌اساس» که ممکن است سال‌ها حبس در پی داشته باشد، از خانواده‌های خود جدا شده و در معرض «بی‌رحمی و خشونت تشکیلات قضایی ایران قرار گرفته‌اند.( رادیو فردا