اقدام به خودکشی معصومه صنوبری در اعتراض به افزایش فشار و شکنجه

کانون حقوق بشر ایران

اقدام به خودکشی معصومه صنوبری در اعتراض به افزایش فشار و شکنجه

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، روز ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، زندانی سیاسی معصومه صنوبری از بازداشت شدگان اعتراضات سراسر در زندان فردیس کرج، در اعتراض به فشار روزافزون مسئولان زندان که به دستور قاضی پرونده اش بر وی اعمال می شود، اقدام به خودکشی با زدن رگ دست خود نمود.

به گزارش یک منبع موثق، خانم صنوبری از ارتباط با دیگر زندانیان محروم و در یک سلول دونفره حبس شده است.
این محدودیت با دستور قاضی پرونده اعمال می شود.

علاوه بر این، وی برای تماس با خانواده اش نیز با محدودیت روبرو است و از شارژ کارت تلفن او ممانعت به عمل می آورند.
این فشارها در حالی اعمال میشود که تماس با خانواده، جزو حقوق اولیه و شناخته شده هر زندانی است.

زندانی سیاسی معصومه صنوبری از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری در کرج است. او در قرنطینه زندان کچویی در شرایطی سخت، محروم از کلیه حقوق زندانیان سیاسی، محروم از هواخوری و در انفرادی و محروم از دیدار دیگر زندانیان نگهداری می شود. از سوی دیگر این زندانی سیاسی به ۷ سال و نیم زندان محکوم شده است.

بنا به گزارش یک منبع مطلع، زندانی سیاسی معصومه صنوبری در سوییت انفرادی بند زنان زندان کچویی (فردیس کرج) محبوس است.
به او روزانه زمان محدودی برای تلفن به خانواده می دهند و برخلاف دیگر زندانیان، برای تماس او با خانواده محدودیت زمانی قائل می شوند.

این منبع اضافه می کند: «او اجازه ارتباط با دیگر زندانیان زن را ندارد. زمان هواخوری اش محدود به چند روز یکبار یک ساعت است. در این زمانبندی هم زندانیان دیگر را از هواخوری بیرون می کنند که او نتواند با آنها ارتباط برقرار کنند.»

به گفته همین منبع، به موجب رای دادگاه او حق ارتباط با دیگر زندانیان را ندارد و باید در زندان دربسته زندانی باشد.»

معصومه صنوبری از شهروندان اهل تبریز، در ۲۲ آذرماه ۱۴۰۱، در کرج بازداشت و به اداره اطلاعات این شهر منتقل گردید. وی را روز یکشنبه ۱۴ دی ماه ۱۴۰۱، پس از حدود ۴۰ روز بازجویی به بند ۴زندان فردیس کرج ( بند زنان زندان کچویی) منتقل نمودند.

زندانی سیاسی معصومه صنوبری متهم به لیدری تظاهرات شد.

این زندانی سیاسی روز ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۱، توسط شعبه یک دادگاه انقلاب کرج محاکمه و به اتهام «مشارکت در اقدام علیه کشور از طریق عضویت در مجاهدین خلق، فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق شرکت در تجمعات غیرقانونی، فعالیت تبلیغی و شعارنویسی و انتشار تصاویر رهبران مجاهدین خلق» به ۷ سال و نیم زندان محکوم شد.