پایان اعتصاب غذای ۱۵ زندانی زن در زندان کچویی+ اسامی

کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی

۱۵ نفر از زندانیان زن محبوس در زندان کچویی کرج که در اعتراض به بازداشت و وضعیت خود دست به اعتصاب غذا زده بودند پس از یک هفته به اعتصاب غذای خود پایان دادند.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، روز دوشنبه ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۱، ۱۵ نفر از زندانیان محبوس در زندان کچویی کرج که در جریان اعتراضات سراسری بازداشت شده‌اند، پس از یک هفته به اعتصاب غذای خود پایان دادند. آنها روز دوشنبه ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۱، در اعتراض به عدم رسیدگی به پرونده‌هایشان و همچنین عدم رسیدگی پزشکی به اعتصاب غذای خشک آرمیتا عباسی دست به اعتصاب زده بودند.
امروز پس از گذشت هفت روز پس از تهدید آن‌ها از سوی نهادهای امنیتی به تبعید و هم‌چنین وضعیت نامناسب جسمی به اعتصاب غذای خود پایان دادند. گفتنی است کە تعدادی از آنها موفق به دریافت اجازه ملاقات با خانواده شده‌اند و خانواده‌ها از حال روحی نامساعد آنها در زندان خبر می‌دهند.

فاطمه نظری‌نژاد، الهام مدرسی، فاطمه مصلح‌حیدرزاده، نیلوفر شاکری، مرضیه میرقاسمی، شهرزاد درخشان، فاطمه جمال‌پور، حمیده زراعی، نیلوفر کردونی، سمیه معصومی، فاطمه حربی، انیسه موسوی، ژاسمین حاج‌میرزامحمدی و مائده سهرابی از جمله اعتصاب‌کنندگان هستند.

فاطمه نظری‌نژاد ٣٩ ساله اهل کرج، در تاریخ ١٢ آبان‌ماه 1401، در جریان برگزاری مراسم چهلم حدیث نجفی بازداشت و به زندان کچویی کرج منتقل شد، وی در طی مدت بازداشت به بیماری‌های گوارشی مبتلا شده و وضعیت جسمانی مناسبی ندارد.
الهام مدرسی ٣٢ ساله، نقاش اهل سنندج و ساکن کرج، در تاریخ ١١ آبان‌ماه 1401، در منزل خود بازداشت و به زندان کچویی منتقل شد. وی در دوران بازجویی مورد شکنجه‌ی شدید جسمانی و روحی قرار گرفته و از اتهامات وارده به این زندانی می‌توان به «خرابکاری در تاسیسات»، «اختلال در نظم و آسایش عمومی»، «تحریک مردم به قصد کشتار» و «تبلیغ علیه نظام» اشاره کرد.
فاطمه مصلح‌حیدرزاده، ٢٩ شهریورماه 1401، در روزهای آغازین خیزش سراسری بازداشت و به زندان کچویی کرج منتقل شد. از اتهامات وارده به این زندانی اطلاعی در دست نیست.
نیلوفر شاکری اهل زنگان و ساکن کرج، ١٩ مهرماه 1401، با یورش نیروهای امنیتی به منزلش بازداشت و به زندان کچویی کرج منتقل شد. براساس گفته‌های مادر این زندانی که در شبکه‌های مجازی منتشر شده است، نیلوفر شاکری وضعیت جسمانی مناسبی نداشته و بر اثر شکنجه و ضرب‌وشتم دچار خونریزی داخلی شده و اتهامات سنگینی به این زندانی زده‌اند.
مرضیه میرقاسمی ٢٩ ساله و حسابدار یک شرکت خصوصی و تنها سرپرست مادر بیمارش در تاریخ ١ مهرماه 1401، با یورش نیروهای امنیتی به منزلش بازداشت و تحت شکنجه‌های جسمی و روحی شدید مجبور به اعترافات اجباری علیه خود شده است.
فاطمه جمال‌پور ٣٧ ساله اهل کرج و مادر و تنها سرپرست دو کودکش در تاریخ ١۴ آبان‌ماه 1401، در جریان اعتراضات سراسری در کرج بازداشت و در یک دادگاه آنلاین به ۵ سال حبس محکوم شد.
حمیده زراعی ٣٧ ساله دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی دانشگاه علوم تحقیقات در ١٢ آبان‌ماه 1401، در مراسم چهلم حدیث نجفی بازداشت شده و به زندان کچویی منتقل شد.
نیلوفر کردونی ٢۶ ساله اهل گوهردشت کرج و مادر یک کودک خردسال در روزهای آغازین خیزش انقلابی در ٢٧ شهریورماه 1401، بازداشت و به زندان کچویی منتقل شد، وی در یک دادگاه آنلاین به ۵ سال حبس محکوم شد.
سمیه معصومی در جریان اعتراضات سراسری در تاریخ ١٢ آبان‌ماه 1401، در مراسم چهلم حدیث نجفی در کرج بازداشت و به زندان کچویی منتقل شد.
فاطمه حربی ٣٨ ساله و مادر یک کودک ٨ ساله در جریان اعتراضات سراسری و به دلیل برداشتن روسری در داروخانه‌ی محل کارش بازداشت و به زندان کچویی منتقل شد. وی در یک دادگاه آنلاین به ۵ سال حبس و ٢ سال تبعید محکوم شد.
انیسه موسوی در آبان‌ماه 1401، و در جریان اعتراضات سراسری به همراه مادرش در کرج بازداشت و به زندان کچویی منتقل شدند. از اتهامات وارده به این زندانی اطلاعی در دست نیست.
ژاسمین حاج‌میرزامحمدی دانش‌آموخته‌ی گرایش سفال و سرامیک دانشگاه سوره در جریان اعتراضات سراسری در ١٢ آبان‌ماه 1401، در مراسم چهلم حدیث نجفی در کرج بازداشت و به زندان کچویی منتقل شد. وی در دادگاه انقلاب به تحمل ۵ سال حبس تعزیری محکوم شد.