خبر یو اس
صفحهی «۸۰۰ زن» که انتشار اخبار مرتبط با پیگیری حقوق زنان سینماگر در مورد خشونت جنسی را بر عهده دارد، خطاب به مدیران «اتحادیههای صنوف مختلف سینمای ایران» خواسته تا از تهدید و ارعاب هیئت پنج نفره بررسی مطالبات زنان سینماگران دست بردارند.
صفحهی «۸۰۰ زن» که انتشار اخبار مرتبط با پیگیری مطالبات بیانیه زنان سینماگر در مورد خشونت جنسی را بر عهده دارد، خواستار توقف تهدید و ارعاب هیئت پنج نفرهای شده که مسئولیت بررسی و پیگیری خشونت جنسی علیه زنان سینماگران را بر عهده گرفتهاند.
در این پیام کوتاه «صمیمانه» خطاب به «نهادهای محترم و مسئول، اعضا و مدیران محترم اتحادیههای صنوف مختلف سینمای ایران»، آمده است: «اجازه بدهید در آرامش و با قدمهای شمرده به مطالبهی بیش از ۸۰۰ زن همکار شما و سیهزار امضا کنندهی بیانیهی منع خشونت علیه زنان در این عرصه رسیدگی شود.»
اعتراض بیش از ۳۰۰ سینماگر زن در ایران به خشونت جنسی علیه زنان در سینما
این پیام توضیحی در مورد تهدیدات و نحوه آنها نداده و در حالی صادر شده که قوه قضاییه جمهوری اسلامی در واکنش به تشکیل گروه پنج نفره از زنان سینماگر یادآوری کرده است که طبق قانون «هرگونه تعقیب و تحقیق در اعمال منافی عفت از طریق دستگاه قضا ممنوع» است.
ذبیحالله خداییان سخنگوی قوه قضاییه در نشست با رسانهها که دیروز برگزار شد در رابطه با اعتراض سینماگران زن گفت که «تا کنون در این رابطه کسی شکایت نکرده است.» این در حالیست که بیاعتمادی زنان سینماگر به حکومت، باعث شده تا از میان خودشان یک کمیته مستقل جهت بررسی سوء رفتارهای جنسی تشکیل دهند.
زنانِ قربانی خشونت و آزار جنسی در کشوری مثل ایران نه تنها محکوم به تحمل پیامدهای پس از آزار و حتی تجاوز هستند بلکه به دلیل ایدئولوژی و قوانین پدرسالارانه، امکان شکایت و پیگیری حقوق خود را به عنوان فردی که مورد آسیب و ارتکاب جرم قرار گرفته ندارند. به ویژه آنکه بسیاری از این آزارها بر اساس احکام شریعت و قوانین جمهوری اسلامی اساسا جرم به شمار نمیرود!