«مشتزنى در ایران داراى قدمتى همپاى كشتى و فوتبال در كشور است و از برخى اظهار نظرهاى مقامات كارشناسان ورزشى تعجب مىكنم.»
دبیر فدراسیون مشتزنى ایران مىگوید: ورزش بوکس بانوان در ایران تعریف نشده است. در حالی که تعداد قابل توجهى از خانمها به این ورزش قدیمى و پرهیجان علاقه زیادى دارند.
حمید قبایىزاده گفته: جاى خالى بانوان ایران در این ورزش در میان دیگر ورزشهاى رزمى مانند کاراته، تکواندو، کونگ فو و کیک بوکسینگ که دختران ایران در میادین ورزشى جهان مدال مىگیرند و افتخار مىآفرینند، احساس مىشود.
قبایىزاده تأکید کرده: راهاندازى بوکس دختران تنها خواست رئیس فدراسیون نیست و این موضوع مطالبه سى ساله زنان ورزشکار ایرانى است.
وی همچنین گفت: مشتزنى در ایران داراى قدمتى همپاى کشتى و فوتبال در کشور است و از برخى اظهار نظرهاى مقامات کارشناسان ورزشى تعجب مىکنم.
او ادامه داده: این روزها چند هزار نفر از بانوان عزیز در تمام نقاط ایران بطور غیرقانونى سرگرم فعالیت در این رشته هستند و خیلى جالب است بدانید که اکثر بانوان رزمىکار در ابتدا بوکس یاد مىگیرند و با توجه به تحقیقات میدانى که از سوى هیأتهاى بوکس انجام شده، در حال حاضر چند هزار نفر از خانمها در سراسر کشور به صورت غیرقانونى مشغول تمرین ورزش مشتزنى هستند و با توجه به عدم صدور مجوز از سوى وزارت ورزش، فدراسیون هیچگونه نظارتى نمىتواند داشته باشد و در این میان ما نیز بلاتکلیف ماندهایم که چه باید بکنیم.
احمد ناطق نورى برادر على اکبر ناطق نورى رئیس پیشین مجلس شوراى اسلامى که سالها رئیس فدراسیون بوکس بود، یا نتوانست یا نخواست براى رسمیت دادن به این ورزش مورد علاقه بانوان قدمى بردارد.
اما حسن ثورى نایب رئیس کنونى فدراسیون در آغاز کار به خبرنگاران گفت: براى برگزارى مسابقات داخلى و باشگاهى مشتزنى دختران تلاش خواهم کرد و امیدوارم به زودى آنها را در رقابتهاى داخلى، منطقهاى، بینالمللى و المپیک ببینیم.
گفتنى است که ورزش بوکس حتا در عربستان که در مورد ورزش دختران در نیم قرن گذشته از ایران بسیار عقبتر بوده، مدتیست براى زنان آزاد شده است و زنان بوکسور آن کشور در رقابتهاى داخلى و خارجى حضور دارند.