جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام های کیانا شعاعی، شهروند بهایی ساکن شیراز در دادگاه انقلاب این شهر برگزار شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام های کیانا شعاعی شهروند بهایی، صبح امروز شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰، در شعبه یک دادگاه انقلاب شیراز برگزار شده است.
بر اساس این گزارش، پرونده این شهروند بهایی جهت رفع نواقص به دادسرا ارجاع شده و سپس جلسه دادگاه دیگری نیز برگزار خواهد شد.
خانم شعاعی، اواسط اردیبهشت ماه ۱۴۰۰، در پی دریافت ابلاغیه ای به شعبه یک دادگاه انقلاب شیراز احضار شده بود.
بر پایه ابلاغیه مذکور اتهام های انتسابی علیه کیانا شعاعی «تشکیل گروه های معاند به قصد اخلال در امنیت کشور»، «عضویت در گروه های معاند به قصد برهم زدن امنیت» و «تبلیغ علیه نظام» عنوان شده است.
روز دوشنبه ۲۹ مهرماه ۱۳۹۸، منازل ده شهروند بهایی به نامهای کیانا شعاعی، فؤاد و هدی خادم، فرزان معصومی، سروش آبادی، ادیب ثابت، مینا و الهه محبوبی، فرزانه لقمانی و ورجاوند مستقیم، توسط مأموران اداره اطلاعات مورد بازرسی قرارگرفته و برخی از لوازم شخصی این افراد نظیر کتب مذهبی، کامپیوتر، لپتاپ و موبایلها توسط مأموران ضبطشده بود.
در این اقدام مأموران اداره اطلاعات فارس کیانا شعاعی، فرزان معصومی و سروش آبادی را بازداشت و به بازداشتگاه اداره اطلاعات شیراز معروف به پلاک صد منتقل کردند.
چند ساعت پس از بازداشت این سه تن بعدازظهر روز دوشنبه، خبرگزاری صداوسیما در گزارشی تحتعنوان «شناسایی شبکه هنجارشکن بهاییت در فارس» از شناسایی و دستگیری تعدادی از بهاییان در شهر شیراز اطلاع داد.
حدود سه ساعت پس از انتشار خبر مذکور، تعدادی دیگر از خبرگزاریهای حکومتی بهطور همزمان و یکسان، خبری را با تیتر و متنی واحد تحتعنوان «انهدام شبکه بهاییت در فارس» منتشر کردند.
در خبر منتشرشده در خبرگزاری صداوسیما آمده است که «تعدادی از عوامل تشکیلاتی فرقه بهاییت که با هدایت مسوولان خود در خارج از کشور به بهانه سالروز تولد یکی از سرکردگان فرقه، درصدد ساماندهی عناصر خود در مناطق مختلف شیراز و برگزاری جلسات و محافل خصوصی و نامتعارف در ایام سوگواری دهه آخر ماه صفر بوده، شناساییشده و دستگیر شدند.»
کیانا شعاعی، شهروند بهایی ساکن شیراز، روز پنجشنبه ۱۶ آبان ماه ۱۳۹۸، پس از گذشت ۱۸ روز بازداشت و بازجویی با تامین وثیقه از بازداشتگاه اداره اطلاعات این شهر بهصورت موقت آزاد شد.
شهروندان بهایی شیراز ازجمله بهاییانی هستند که در چهار دهه گذشته بهشدت تحتفشار و آزارهای حکومتی قرار داشتهاند.
بیش از سی شهروند بهایی در شیراز به اتهام پیروی از آئین بهایی اعدام شدهاند از جمله میتوان به ده زن بهایی که در ۲۸خرداد ماه ۱۳۶۲ به دار آویخته شدند، اشاره کرد.
صدها شهروند بهایی در این شهر محاکمه و زندانی شدهاند. در ماههای نخستین استقرار جمهوری اسلامی در ایران، قبرستان بهاییان شیراز تخریب شد.منزل «باب» در نزدیکی شاهچراغ که از اماکن زیارتی و مقدس بهاییان دنیا است، مصادره و تبدیل به مسجد شد.
این مطلب را به دیگران برسانید