در حالیکه خمینی زنان را سنگسار میکرد و در جایی دیگر قویترین قوانین حقوق زنان را نوشته میشد

دو سال پس از همردیفی مریم رجوی در نهاد رهبری سازمان مجاهدین در روز بیست و هشتم فروردین سال ۱۳۶۶،آقای مسعود رجوی طرح آزادیها و حقوق زنان را به شورای ملی مقاومت ارائه کرد.در حالیکه خمینی زنان را سنگسار میکرد مجاهدین قویترین قوانین حقوق زنان را نوشتند

تا آن روز تعدادی از زنان ایران بنا به قوانین ارتجاعی آخوندها با حکم سنگسار کشته شده بودند.

(ثریا منوچهری؛ در سال ۱۳۶۵ هجری شمسی (۱۹۸۶ میلادی) سنگسار شد. و در آذرماه همانسال هم یک زن در گیلان با این حکم ضد انسانی کشته شد.)

طرح شورای ملی مقاومت ایران درباره آزادیها و حقوق زنان که در این روز به تایید اکثریت نمایندگان شورای ملی مقاومت ایران رسید، با عبارات زیر آغاز شد:

در حالیکه خمینی زنان را سنگسار میکرد مجاهدین قویترین قوانین حقوق زنان را نوشتند«با تعظیم به جانبازیهای تحسین انگیز و مقاومت فراموشی ناپذیر همه زنان مجاهد و مبارز این میهن در برابر رژیم ضدبشری خمینی، با عتقاد به این که تبعیض علیه زن منافی عدالت و حیثیات انسانی است، با تأکید بر ضرورت “لغو و رفع کلیه ستمها و اجبارات و تبعیضات رژیم ارتجاعی خمینی در مورد زنان کشور” ، با تأکید بر “تساوی کامل حقوق اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و اقتصادی زن و مرد” ،

در راستای “تأمین کامل حقوق تمامی زنان کشور، فارغ از هر عدم تساوی و محدودیت بهره کشانه”

که با رد هر نوع تلقی کالایی از زن، رهایی تاریخی مرد و زن ایرانی را مدنظر دارد، موارد زیرین را رهنمون و برنامه عمل دولت موقت جمهوری دموکراتیک اسلامی ایران میشناسد:

در حالیکه خمینی زنان را سنگسار میکرد مجاهدین قویترین قوانین حقوق زنان را نوشتند
۱ـ حق انتخاب کردن و انتخاب شدن در تمامی گزینشها و انتخابات و حق رأی در تمام همه پرسی ها.

۲ـ حق اشتغال و انتخاب آزادانه شغل و حق تصدی هر مقام، منصب و شغل عمومی و دولتی، از جمله ریاست جمهوری و قضاوت در تمام مراجع دادرسی.

۳ـ حق فعالیت سیاسی و اجتماعی آزادانه، رفت و آمد و مسافرت بدون نیاز به اجازه دیگری.

۴ـ حق انتخاب آزادانه لباس و پوشش.

۵ـ حق استفاده بدون تبعیض از کلیه امکانات آموزشی، تحصیلی، ورزشی و هنری و حق شرکت در تمام مسابقات ورزشی و فعالیتهای هنری.

۶ـ به رسمیت شناختن تشکلهای زنان و حمایت از سازمانیابی داوطلبانه آنان در سراسر کشور؛ در نظر گرفتن امتیازات ویژه در زمینه های گوناگون اجتماعی، اداری، فرهنگی، به خصوص در امور آموزشی، به منظور رفع نابرابری و ستم مضاعف از زنان.

در حالیکه خمینی زنان را سنگسار میکرد مجاهدین قویترین قوانین حقوق زنان را نوشتند
۷ـ دریافت مزد مساوی با مردان در برابر کار مساوی؛ منع تبعیض در استخدام و به هنگام اشتغال؛ برخورداری یکسان از مزایای گوناگون از قبیل مرخصی، حقوق بازنشستگی و از کارافتادگی؛ دریافت حق اولاد و تأهل و بیمه بیکاری؛ برخورداری از حقوق و تسهیلات ویژه به هنگام بارداری و زایمان و نگهداری اطفال.

۸ـ آزادی کامل در گزینش همسر و ازدواج که تنها با رضایت طرفین صورت میگیرد و در نزد مقام قانونی به ثبت میرسد. ازدواج قبل از رسیدن به سن قانونی ممنوع است. در زندگی خانوادگی هرگونه اجبار و تحمیل به زن ممنوع است.

۹ـ حق متساوی طلاق. طلاق در مراجع صلاحیتدار قضایی صورت میگیرد. زن و مرد در ارائه دلیل برای طلاق برابرند. نحوه سرپرستی اطفال و تأمین معیشت آنان و همچنین نحوه تسویه مالی ضمن حکم طلاق تعیین میشود.

۱۰ـ حمایت از زنان بیوه و مطلقه و اطفال تحت حضانت و سرپرستی آنها از طریق نظام تأمین اجتماعی کشور.

۱۱ـ رفع نابرابریهای حقوقی در زمینه شهادت، ولایت، حضانت و ارث .

۱۲ـ چند همسری (تعدد زوجات) ممنوع است .

در مواردی که مصلحت به خصوصی در کار باشد، ترتیبات مقتضی را قانون معین میکند.

۱۳ـ منع هرگونه بهره کشی جنسی از زن تحت هر عنوان و الغای کلیه رسوم و قوانین و مقرراتی که بر طبق آنها پدر و مادر، ولی، قیم یا دیگری دختر یا زنی را، به عنوان ازدواج یا هر عنوان دیگر، برای تمتع جنسی یا بهره کشی به دیگران واگذار میکنند.