مدیرکل امور زنان شهرداری تهران به برخی از برنامه های شهرداری برای زنان در سال ۱۴۰۰ را اعلام کرد.
زهرا بهروزآذر در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره برنامه های پیش رو در سال جاری، اظهار کرد: در حوزه توسعه کارآفرینی برای زنان، تمام تلاش مان است
که نگرش کارآفرینی را بین زنان و دختران توسعه دهیم، در واقع نمی خواهیم کارآفرینی را به عنوان یک شغل نگاه کنند، بلکه تلاشمان این است که نگرش کارآفرینی که مبتنی بر حل مسئله، نوآوری و تشخیص فرصت هاست بین این افراد تقویت کنیم.
وی ادامه داد: در کنار این امر در تلاش هستیم پویش خیر موثر که در سال 99 برپا شد را بین زنان توسعه دهیم، در خیر موثر تأکید بر این است که وقتی افراد در دو موقعیت تصمیم گیری قرار می گیرند که هر دوی آنها خیر است، گزینه ای که خیر بیشتری دارد انتخاب کنند.
مدیرکل امور زنان شهرداری تهران تصریح کرد: در سال 99 برای اولین بار در ماه رمضان این امر را با هدیه ماسک انجام دادیم با این رویکرد که افراد برای حفظ سلامتی در ایام کرونا ماسک استفاده می کنند ماسکی را به افرادی که توان خرید ندارند، هدیه بدهند اما این ماسک را از زنان سرپرست خانوار تهیه کنند یا ماسک پارچه ای باشد که قابل شست و شو است.خبرگذاری تسنیم
وی افزود: در این امر هم به چرخیدن چرخ زندگی زنان سرپرست خانوار کمک می شد، هم سلامت فرد دیگری را با هدیه و نذر ماسک تأمین می شد. این چرخه خیر موثر بود که کمک می شد چرخ دیگری بچرخد. این امر وابسته به یک نگرش است که بر اساس آن اگر قرار است مبلغی را صدقه بدهیم کجا و چطور بدهیم که خیر بیشتری به همراه داشته باشد.
بهروزآذر تصریح کرد: این موارد در سال جاری به صورت ویژه در دستور خواهد بود و تلاشمان این است که افراد بیشتری از اجرای این اقدامات مطلع شوند تا اثربخشی بیشتری داشته باشد.
وی در ادامه گفت: یکی دیگر از اقداماتی که در سال 1400 به آن میپردازیم افزایش اطلاع شهروندان نسبت به زیرساخت های حوزه زنان است؛ در تهران 9 بوستان ویژه بانوان داریم و بوستان منطقه 15 از پارک ملت بزرگتر است و بسیاری از افراد از وجود آن بی اطلاع هستند. در حالی که همه بوستان ها به مترو نزدیک هستند و نقشه های آن را استخراج کردیم و تا اردیبهشت آنها را رونمایی می کنیم تا همه شهروندان بدانند از منزل تا نزدیکترین بوستان بانوان چطور انتخاب مسیر کنند.