خبرهای رسیده حاکی از انتقال زندانی سیاسی سکینه پروانه به زندان مرکزی مشهد است.
به گزارش کانون حقوق بشری نه به زندان – نه به اعدام به نقل از شبکه حقوق بشر کردستان صبح روز دوشنبه ۲۴آذر۹۹، زندانی سیاسی سکینه پروانه بدلایل نامشخصی از زندان قوچان به دادسرای عمومی و انقلاب مشهد منتقل و پس از آن به قرنطینه زندان مرکزی مشهد منتقل شده است.
بر اساس این گزارش ساعت ۲۲ شب یکشنبه ۲۳آذر۹۹ این زندانی بدلایل نامعلومی از زندان قوچان به یک بازداشتگاه امنیتی در شهر مشهد منتقل شده و صبح روز دوشنبه ۲۴آذر به قرنطینه زندان مرکزی مشهد انتقال داده شده است.
این زندانی سیاسی در حالی از زندان محل سکونت خانواده اش به زندان مشهد منتقل شده که از زمان بازداشت تا کنون بدلیل فشارهای سازمان اطلاعات سپاه از حق ملاقات با خانواده محروم بوده است.
سکینه پروانه در ماه گذشته بعد از اطلاع از احتمال تبعیدش به زندان اصفهان به مدت ۲۰ روز اقدام به اعتصاب غذا کرده و لبهای خود را دوخت و در همین حال مورد ضرب و شتم ماموران امنیتی زندان قرار گرفت.
سکینه پروانه پیشتر و در تاریخ ۵ خرداد۹۹ در اعتراض به صدور ۵ سال حبس تعزیری و۲ سال محرومیت از عضویت در گروههای سیاسی و همچنین نگهداری در زندان در شرایط عدم تفکیک جرائم، در زندان قرچک ورامین دست به اعتصاب غذا زد.
وی همچنین در پی شعار نویسی بر روی دیوار زندان اوین در فروردین سال۹۹ به زندان قرچک ورامین منتقل شد. او ابتدا به مدت ۴ روز با دستبند و پابند در سلول انفرادی بود، سپس به بیمارستان روان درمانی امین آباد در تهران برده شد و بمدت ۲۵ روز علیرغم توصیه پزشکان به بازگرداندنش به زندان، در شرایط سخت این تیمارستان نگهداری و سپس به بند قرنطینه زندان قرچک ورامین منتقل شد.
سکینه پروانه وی در تاریخ ۱۴ تیر ۹۹در حالی که آثار کبودی و ضرب و شتم روی بدنش وجود داشت مجددا به زندان اوین منتقل شد و در مرداد ماه امسال، در دادگاه به اتهام «اغتشاش در زندان» به ۲ سال حبس محکوم شد.
زندانی سیاسی سکینه پروانه متولد سال ۱۳۶۷ فرزند حسن، در تاریخ ۵ تیر۹۹ با انتشار نامه ای جریان بازداشت و اذیت و آزارهایی را که در دوران زندان تجربه کرده است شرح داده بود. بر اساس این نامه، ماموران امنیتی در اوایل پاییز ۹۸ او را به بهانه ملاقات با خانواده اش در شهر سلیمانیه کردستان عراق بازداشت و پس از انتقال به مرز ایران و عراق به مدت ۱۰ روز در بازداشتگاههای مریوان و سنندج نگهداشتند و نهایتا به زندان اوین منتقل کردند. وی در دوران بازداشت تحت سخت ترین شرایط بازجویی همراه با شکنجه های جسمی و روحی در بندهای دو الف، ۲۰۹ و بند زندان زندان اوین بسر برده و در تمام این مدت از حق ملاقات با خانواده اش محروم بوده است. برای ورد به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
به کانال نه به زندان نه به اعدام در تلگرام بپیوندید
https://t.me/NoToPrisonNoToExecution