سهیلا حجاب، زندانی سیاسی کُرد از بابت پرونده جدید تفهیم اتهام شد

سهیلا حجاب، زندانی سیاسی کُرد محبوس در زندان قرچک ورامین، جهت تفهیم اتهام در خصوص پرونده جدیدی که در زندان علیه وی گشوده شده است، به دادسرای اوین اعزام شد.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، سهیلا حجاب وکیل دادگستری زندانی، روز یکشنبه ۲۵ آبان‌ماه ۱۳۹۹، جهت تفهیم اتهام از بابت پرونده جدیدی که در زندان علیه وی گشوده شده است، از زندان قرچک ورامین به شعبه ۲ بازپرسی دادسرای اوین اعزام شد.

این زندانی سیاسی کُرد، توسط بازپرس شعبه ۲ دادسرای اوین از بابت اتهام های «تبلیغ علیه نظام» و «تشویش اذهان عمومی» مورد تفهیم اتهام قرار گرفته است.

مصادیق اتهام های انتسابی علیه سهیلا حجاب، صحبت‌های وی در تماس‌های تلفنی با خارج از زندان و انتشار آن در شبکه های اجتماعی عنوان شده است.

این وکیل زندانی همچنان از حق تماس تلفنی محروم بوده و کارت تلفنش به وی بازگردانده نشده است.

سهیلا حجاب، وکیل دادگستری محبوس در زندان قرچک ورامین از روز سەشنبە ٢٧ خردادماه ۱۳۹۹، در بند قرنطینە زندان قرچک ورامین دست بە اعتصاب غذا زدە بود.

این وکیل دادگستری در اعتراض بە شرایط نامناسب زندان قرچک ورامین، فشار نهادهای امنیتی بر خانوادەاش و با درخواست انتقال به زندان اوین اقدام بە اعتصاب غذا کردە بود.

پیشتر نیز این زندانی سیاسی محبوس در زندان قرچک ورامین توسط یک زندانی عادی مورد سوءقصد قرار گرفته و به بهداری زندان و به دنبال خونریزی شدید به مراکز درمانی خارج از زندان منتقل شده بود.

روز پنج شنبه ۱۶ مردادماه۱۳۹۹، یک زندانی عادی که به اتهام مواد مخدر در زندان قرچک نگهداری می‌شود با یک لیوان شیشه‌ایی شکسته به سمت سهیلا حجاب، زندانی سیاسی حمله‌ور شده و با وارد کردن چند ضربه به شکم، او را مجروح کرده بود.

گفته شده به‌خاطر شدت خونریزی، این زندانی سیاسی از بند قرنطینه به بهداری زندان و از آنجا به مراکز درمانی خارج از زندان منتقل شده بود.

«سهیلا حجاب»، فعال مدنی کُرد و از وکلای اهل کرمانشاه، روز چهارشنبه ۲۸ اسفند ماه ۱۳۹۸، توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه از بابت اتهامات «تبلیغ علیه نظام»، «اجتماع و تبانی»، «تشویش اذهان عمومی به قصد آشوب»، «تشکیل گروه در راستای حقوق زنان»، و «درخواست رفراندوم و تغییر قانون اساسی» مجموعا به ۱۸ سال زندان محکوم شد.

این حکم روز شنبه سوم خردادماه ۱۳۹۹، توسط دادگاه تجدید نظر عیناً تأیید شد.

این فعال مدنی کُرد، همان روز ، پس از مراجعه برای پیگیری وضعیت پرونده خود به دادگاه تجدید نظر «توام با خشونت فیزیکی» از سوی ماموران اطلاعات سپاه بازداشت به زندان قرچک منتقل شد.