جلسه دادگاه صدیقه وسمقی بدون حضور وی برگزار شد

روز چهارشنبه ۴ تیر ماه، جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات صدیقه وسمقی، شاعر و نویسنده، در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران و بدون حضور وی برگزار شد.

صدیقه وسمقی، دلیل خود از عدم حضور در این جلسه دادرسی را فرمایشی بودن روند قضائی پرونده اش عنوان کرد. وی پیشتر در تاریخ ۱۴ خرداد ماه سال جاری با شکایت وزارت اطلاعات به دادگاه انقلاب تهران احضار شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، به نقل از سحام نیوز، روز چهارشنبه ۴ تیر ماه ۱۳۹۹، جلسه دادگاه صدیقه وسمقی، شاعر و نویسنده، بدون حضور وی برگزار شد.

بر اساس این گزارش، جلسه رسیدگی به اتهامات خانم وسمقی با حضور محمود علیزاده طباطبائی، وکیل مدافع وی، در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران و به ریاست ایمان افشاری برگزار شد.

در این گزارش به نقل از یک منبع مطلع آمده است: “صدیقه وسمقی, دلیل خود از عدم حضور در این جلسه دادرسی را فرمایشی بودن روند قضائی پرونده اش عنوان کرد و فقط محمود علیزاده طباطبائی در این جلسه بعنوان وکیل این فعال سیاسی حاضر شد و پس از قرائت کیفرخواست از سوی نماینده دادستان, ادامه جلسه دادرسی به زمان دیگری موکول شد”.

لازم به ذکر است؛ رسیدگی به اتهامات وی به جلسه دیگری موکول شد که تاریخ آن توسط شعبه ی ۲۶ دادگاه انقلاب اعلام خواهد شد.

خانم وسمقی پیشتر در تاریخ ۱۴ خرداد ماه سال جاری با شکایت وزارت اطلاعات به دادگاه انقلاب تهران احضار شده بود.

صدیقه وسمقی، شاعر و نویسنده، در مهرماه سال ۹۶ علیرغم اینکه توسط دادگاه انقلاب تهران به اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام” به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شده بود به ایران بازگشت و در بدو ورود بازداشت و پس از چند روز آزاد شد.

خانم وسمقی در تاریخ ۳۰ مهرماه ۹۶ در دادگاهی به ریاست قاضی مقیسه حاضر شد اما با دستور وی بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. وی در تاریخ ۱۴ آبان ۹۶ با تودیع قرار وثیقه آزاد شد.

نهایتا در اردیبهشت سال ۹۷ دادگاه تجدید نظر وی برگزار شد و محکومیت او به ۵ سال حبس تعزیری در نتیجه این دادگاه به حالت تعلیق درآمد.

روز شنبه ۳۰ شهریورماه ۹۸، از خروج صدیقه وسمقی از کشور در فرودگاه توسط نیروهای امنیتی جلوگیری شد و به وی گفته شده که این اقدام در رابطه با پرونده ای صورت گرفته که در دادسرای اوین علیه وی مفتوح است.

لازم به ذکر است در آبان ماه سال ۹۷ صدیقه وسمقی به همراه تعدادی از روشنفکران دینی، طی نامه ای سرگشاده، «نبش قبر پیکر یک هم‌وطن بهائی» را به‌شدت محکوم کردند و این‌گونه اعمال را خلاف دین و اخلاق دانسته و آن‌ را عملی «ضد ملی» خوانده‌اند که «همبستگی ایرانیان را نقض یا تضعیف» می‌کند.

FacebookTwitterاشتراک گذاری