فشار مضاعف بر زنان زندانی سیاسی با تشکیل پرونده های مجعول

به منظور وارد کردن فشار مضاعف بر زنان زندانی سیاسی، قضائیه رژیم اقدام به احضار و پرونده سازی های جدید علیه آنها کرده افشار مضاعف بر زنان زندانی سیاسی با تشکیل پرونده های مجعولست.

زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد روز چهارشنبه ۲۱خرداد ۹۹ به صورت شفاهی به دادسرای اوین احضار شد.

این زندانی سیاسی از رفتن به جلسه بازپرسی خودداری کرد.

وی دلیل امتناع خود از حضور در دادگاه را عدم دریافت کتبی ابلاغیه دادگاه و محروم بودن از دسترسی به وکیل اعلام کرد.

اتهام مریم اکبری برای احضار سر دادن شعار در شب ۲۲بهمن ۹۸ در زندان می باشد.

زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد، ۴۵ ساله، مادر سه دختر است. وی یازدهمین سالی است که بدون حتی یک روز مرخصی در زندان اوین در حال گذراندن حکم خود می باشد.

وی در دیماه سال ۱۳۸۸ پس از تماس تلفنی با اعضاء خانواده خود که از اعضاء سازمان مجاهدین خلق می باشند، به اتهام محاربه از طریق همکاری با سازمان مجاهدین خلق ایران دستگیر شد. مریم اکبری در طی همه مراحل بازجویی و دادرسی اساساً از دسترسی به وکیل محروم بود. وی در یک دادگاه ۵ دقیقه ای به ۱۵ سال زندان محکوم گردید.

همچنین شنبه شب ۱۷ خرداد ۹۹ مسئولین زندان اوین به آتنا دائمی اطلاع دادند که صبح روز ۱۸ خرداد به دادسرای اوین احضار شده است.

این زندانی سیاسی به گمان آنکه این احضار در خصوص پرونده قبلی اوست، در دادسرا حاضر شد. اما به محض حضور متوجه شد که این یک پرونده جدید است و به اخلال در نظم زندان از طریق سر دادن شعار در شب ۲۲ بهمن ۹۸ متهم شده است. آتنا دائمی در جلسه بازپرسی اتهام وارده را رد کرد.

پیش از این در تاریخ ۲۴اردیبهشت ۹۹ جلسه رسیدگی به اتهامات این زندانی سیاسی از بابت پرونده ای دیگر در دادگاه انقلاب تهران برگزار شده بود.

آتنا دائمی، فعال مدنی و فعال حقوق کودکان، در ۲۹ مهر ماه سال ۱۳۹۳ بازداشت شد. در تاریخ ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ به دلیل فعالیت‌های مدنی مسالمت‌آمیز، به اتهام تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی‌، توهین به خامنه ای، اختفای ادله جرم به ۱۴ سال زندان محکوم شد. آتنا دائمی پس از شانزده ماه بازداشت در تاریخ ۲۶ بهمن‌ماه ۹۴ از بند زنان زندان اوین آزاد شد. سپس حکم او به ۷ سال تقلیل یافت. روز۶ آذر ۹۵، او را با خشونت و تهدید برای تحمل ۷ سال حبس، بازداشت و به زندان اوین منتقل کردند.