دادگاه تجدیدنظر، ۷ فعال مدنی مجموعا به ۲۹ سال حبس تعزیری محکوم شدند

هرانا

دادگاه تجدیدنظر استان تهران حکم دادگاه بدوی در خصوص هفت فعال مدنی به نام‌های رها احمدی، آرمین سورانی، سامان زندیان، معین حاجی زاده، وحید قدیرزاده، لیلا میرغفاری و محمد ابوالحسنی را عینا تایید کرد. این شهروندان در دادگاه بدوی توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران مجموعا به ۲۹ سال حبس تعزیری محکوم شده بودند. پیشتر ویدیویی از تعدادی از این افراد در زمان گل دادن به مردم در مترو و گفتگو با شهروندان، منتشر شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دادگاه تجدیدنظر استان تهران حکم دادگاه بدوی در خصوص هفت فعال مدنی به نام‌های رها احمدی، آرمین سورانی، سامان زندیان، معین حاجی زاده، وحید قدیرزاده، لیلا میرغفاری و محمد ابوالحسنی را عینا تایید کرد.

گفته می‌شود محمد ابوالحسنی یکی از متهمان این پرونده پیشتر تسلیم به رای شده ولی مشخص نیست که از این منظر کاهش حکم شامل او شده یا خیر.

بر اساس حکم دادگاه تجدید نظر که موید حکم بدوی صادره در تاریخ چهارشنبه ۱۳ آذرماه ۱۳۹۸ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی است، این شهروندان از بابت یک پرونده مشترک و حول اتهاماتی از جمله تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی و اشاعه فساد مجموعا به ۲۹ سال حبس تعزیری محکوم شدند.

بر اساس حکم ابلاغ شده، سامان زندیان و معین حاجی زاده هر کدام از بابت اتهامات “اجتماع و تبانی، تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری” به ۸ سال حبس تعزیری محکوم شده‌اند. رها احمدی، آرمین سورانی، وحید قدیرزاده و محمد ابوالحسنی نیز هر کدام از بابت اتهام “اجتماع و تبانی” به ۲ سال حبس تعزیری محکوم شده‌اند. همچنین لیلا (خدیجه) میرغفاری از بابت اتهام “اجتماع و تبانی” به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

در خصوص احکام سامان زندیان و معین حاجی زاده با استناد به ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی ۵ سال و ۶ ماه حبس تعزیری از بابت اتهام “اجتماع و تبانی” قابل اجرا خواهد بود.

در خصوص رها احمدی، آرمین سورانی، وحید قدیرزاده و محمد ابوالحسنی نیز ۲ سال حبس تعزیری از بابت اتهام “اجتماع و تبانی” و در خصوص لیلا (خدیجه) میرغفاری نیز ۵ سال حبس تعزیری از بابت اتهام “اجتماع و تبانی” قابل اجرا خواهد بود.

پیشتر ویدیویی از تعدادی از این افراد در خصوص گل دادن به مردم در مترو و گفتگو با آنها در حمایت از تعدادی از زندانیان عقیدتی منتشر شده بود.​