حذف زنان تخریب رشد و بالندگی جامعه است

ایرنا

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: زنان در تار و پود جامعه هستند و حذف آنان تخریب رشد و بالندگی است.

لادن حیدری در جشن میلاد کوثر که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد با اشاره به اینکه فقط یک روز به زن و مادر اختصاص ندارد تا مورد تقدیر و توجه قرار بگیرد اظهار داشت: عدالت حکم می کرد در بین خشونت ها، سردی ها و تباهی ها موجود لطیفی را با دنیایی از مهربانی در نقش های مختلف خلق کرده تا خط بطلانی بر سیاهی ها باشد؛ موجود مقاوم و سختی که وقتی پای عزیزان در میان باشد هیچ سنگری جلودارش نیست.

وی با بیان اینکه همه ما به نقش انکار ناپذیر زنان در جامعه کنونی واقف هستیم تاکید کرد: در نظام دیوان سالاری جایگاه زنان در عمل به نقطه حقیقی خود دست پیدا نکرده است و به همین دلیل در بازنگری مسئولیت باید به حذف نگاه جنسیتی برسیم البته که در نظام جمهوری اسلامی پرداخت حقوق نیمه به زنان وجود ندارد و درآمد بر اساس جنسیت تعریف نمی شود اما در به کارگیری نیز باید تبعیض ها از بین برود.

وی با تاکید بر اینکه موازنه شغل و خانه داری نقشی سخت اما حیاتی است تصریح کرد: پشتیبانی از زن رسالت شمرده می شود و زندگی مشترک فارغ از جنسیت باید همگام و هم قدم بشود تا بتوان آن را پیش برد؛ همانطور که مسیر تحصیل زنان بدون حمایت مردان خانواده سخت هموار می شد برای ایجاد تعادل میان ایفای نقش در خانواده و انجام کار نیز نیاز به این حمایت وجود دارد.
وی همچنین با بیان اینکه جمهوری اسلامی نافی ارتقای زنان و محول کردن پست های کلیدی به آنان نیست اما با سطح مطلوب فاصله وجود دارد، خاطرنشان کرد: با تحصیلاتی که بانوان کشور گذرانده اند موفقیت دو چندان نیز انتظار می رود و لزوم بهره‌مندی از این قشر از جامعه در این مقطع زمانی بیش از پیش مشهود است.

وی با بیان اینکه ۳۲ درصد از نیروهای ستادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از یک هزار و ۸۷۰ نیرو زنان هستند، گفت: این در حالی است که مدرک تحصیلی زنان شاغل در مقابل مردان در سطوح بالاتر بیشتر است به این شکل که سه درصد زنان در مقابل ۲۰ درصد مردان مدرک پایین تر از دیپلم هستند که این تناسب در سایر سطوح تحصیلی به ترتیب، ۱۱ در مقابل ۱۷ درصد دیپلم، ۸ در مقابل هفت درصد فوق دیپلم، ۵۱ در مقابل ۳۳ درصد لیسانس، ۲۶ در مقابل ۲۱ درصد ارشد و ۱ در مقابل ۲ درصد دارای مدرک دکتری هستند.

وی افزود: این درحالی است که در سطوح مدیریتی در سطح پایه ۱۳ درصد، میانی ۲ درصد و ارشد یک دهم درصد را در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زنان تشکیل می دهند.