زنان چندبرابر یک مرد باید کار کنند تا دیده شوند

جمعی از مشاوران و مدیران زن مجموعه وزارت رفاه در نشست هم اندیشی با وزیر رفاه، به بیان دغدغه‌ها و چالش‌های پیش روی خود پرداختند.

به گزارش ایسنا، در نشست هم اندیشی مشاور امور زنان و خانواده و بانوان مدیرکل ستادی و سازمانهای تابعه با وزیر رفاه که در وزارت رفاه برگزار شد، وحیده نگین،مشاور وزیر رفاه با بیان اینکه جامعه هدف ما در حوزه زنان و خانواده بسیار گسترده است گفت: از یک سو زنان کارگر و از سوی دیگر زنان تعاونگر را داریم.

وی افزود: همچنین وزارت رفاه باید به جامعه زنان تحصیلکرده و ایجاد اشتغال برای آنها توجه کند. علاوه بر این جامعه هدف تحت پوشش بهزیستی و زنان سرپرست خانوار که اگر نگاه تخصصی و فوری به درخواست های آنها نشود می‌تواند منجر به بروز پدیده‌ها و آسیب های اجتماعی شود.

نگین ادامه داد: مشاوران زنان حضور فعالی در سیاست گذاری‌های حوزه زنان دارند.

به گزارش ایسنا، پروانه رضایی بختیاری، مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان تهران با بیان اینکه قدمت مدیریت زنان ما در طول تاریخ زیاد نیست گفت: بعد از انقلاب زنان فرصت بیشتری پیدا کردند. مدیریت زنان بسیار سخت است و اگر در جامعه‌ای چنین نگرشی حاکم باشد که مردان حرف اول را بزنند، کارمندان مرد مدیریت زنان را برنمی‌تابند.

عباسی، معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور نیز با اشاره به اینکه مدیران ارشد نظام، مرد هستند و با دیدگاه مردانه، مدیر انتخاب می‌کنند در حالی که مدیریت زنانه ظرافت‌های خاص خود را دارد گفت: به لحاظ توسعه شاخص‌های انسانی رتبه خوبی در کشورهای جهان داریم ولی به لحاظ شاخص‌های جنسیتی رتبه خوبی نداریم.

وی افزود: ۶۲ درصد کارمندان بهزیستی زن هستند و نیاز به ایجاد ساختار مشاور در این سازمان داریم.

صباغ، از مرکز آمار وزارت رفاه با بیان اینکه در مرکز آمار تمام پست های مدیریتی پایه و معاونت مرکز در اختیار زنان است گفت: بخشنامه ای با کمک مرکز فناوری در راستای ساماندهی سامانه‌های وزارت رفاه تدوین کردیم که منتظر تایید وزیر است.

سهیلی، مدیرکل تعهدات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه بسیار خوب است که امروز دغدغه ما بهتر دیده شدن است اما باید به سایر اقشار نیز توجه کنیم گفت: چندی پیش آماری از دختران تحت تکفل و بازمانده پدران بیمه شده که بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان مستمری می‌گیرند گردآوری کردیم. این مبلغ بسیار پایین است.

وی افزود: میانگین سنی اینها بین ۳۰ تا ۳۵ سال است. بانک اطلاعاتی این دختران آماده است و ناشناخته هم نیستند ما از دغدغه آنها نیز با خبریم. درخواست می‌کنم با توجه به اینکه این بانک های اطلاعاتی موجود است کارگروهی برای رسیدگی به وضعیت این دختران و زنان تشکیل و حداقل در زمینه اشتغال آنها زمینه‌های لازم فراهم شود و در حوزه رفاه و اشتغال به آنها کمک شود.

به گزارش ایسنا، کاشی از واحد اشتغال سازمان بهزیستی با اشاره به ضرورت صیانت از اشتغال معلولان و زنان گفت: سازمان ما تسهیلگری شغل را دنبال می‌کند و اقداماتی را برای افزایش جذب و جلوگیری از ریزش شغلی دارد اما در حال حاضر با خطر ریزش شغلی بیش از ۱۰ هزار نفر روبروییم و درخواست ما این است که مشاغلی که با رنج و زحمت از پنج سال قبل ایجاد شده تمهیداتی فراهم شود.

بریمانی، رئیس اداره فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری سازمان بهزیستی نیز با بیان اینکه کشور ما چهره‌ای مردانه دارد گفت: چه در قانون گذاری و چه در دولت اگر قرار باشد زنی در پستی قرار بگیرد باید چندبرابر یک مرد کار کند تا دیده شود. نباید به جنسیت نگاه کرد. شایسته سالاری حرف اول را می زند. باید کمک کرد تا زنان توانمند در پست‌های سیاست گذاری قرار بگیرند و اینگونه قطعا جامعه ضرر نخواهد کرد.

ناهید حیدری، مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران نیز با بیان اینکه اداره کل غرب تهران بیش از سه و نیم میلیون جمعیت تحت پوشش،
۱۲۰ هزار کارگاه و ۵۶۰ هزار مستمری بگیر دارد گفت: باید عزمی جزم شود تا فضای کاری را به منظور افزایش بهره وری تغییر دهیم و ساختار نشاط مند سازمانی را در سیستم ایجاد کنیم.

وی به امنیت شغلی و آرامش کاری بانوان اشاره کرد و گفت: یکی از ارزش‌های محوری تمام مدیران زن در کنار هدفمند بودن کارهایشان نوع نگاه سلامت محوری است که به کارها دارند. بخشی از قانون حقوق شهروندی نیز به بحث سلامت اداری اشاره دارد. هجمه‌ها و هزینه‌های زیادی را بایت سالم کار کردن باید تقبل کنیم و می‌خواهم امنیت کاری و آرامش کاری برای بانون بیش از پیش برقرار شود.