فرصت های زنان برای کسب مناصب اندک است

فانوس

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: بحثی که در جامعه وجود دارد این است که فراهم کردن فرصت هایی که مناصب سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را در اختیار زنان قرار دهد، بسیار اندک است.

به گزارش فانوس، طیبه سیاوشی در پاسخ به این سوال که برای تغییر نگاه زنان نسبت به یکدیگر چه اقدامی می توان انجام داد، اظهار داشت: یکی از مباحث مهم در جامعه این است که فرصت ها به درستی در اختیار بانوان قرار نمی گیرد اما مساله مهم تر این است که نوع دیدگاه زنان نسبت به هم باید تغییر کند؛ در جامعه زنان نباید نیت خوانی شود و باید بدون پیشداوری و تعصب به مسائل حوزه زنان پرداخته شود.

وی ادامه داد: درست است که یک فرد متعلق به یک جناح یا گروه سیاسی خاص است اما این ضعف و مشکل در جامعه وجود دارد که نیت سیاسی برای بهبود شرایط زنان نداریم.

سیاوشی با بیان این که تغییر نگاه زنان نسبت به هم نیازمند فرهنگ سازی است، اضافه کرد: بهبود شرایط زنان مدنظر است و امیدواریم این موضوع تحقق یابد البته باید خود زنان هم به این موضوع اعتقاد ویژه داشته باشند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد که در آینده تغییر دیدگاه زنان نسبت به زنان را شاهد باشیم و بتوانیم موضوع تحقق 30 درصدی پست های مدیریتی بانوان را که یکی از برنامه های مهم دولت دوازدهم است، اجرایی کنیم.

پروانه سلحشوری دیگر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز پیش تر گفت که برای پیشبرد برنامه های حوزه زنان و خانواده، زنان نباید در مقابل هم باشند بلکه باید با همدلی و همفکری برای پیشرفت بیشتر این حوزه تلاش های مضاعفی از سوی آنان انجام شود.

به گفته وی، تا پیش از این زنان در مقابل هم بودند و حتی همدیگر را حمایت نمی کردند، اما اکنون در مواردی عکس آن را مشاهده می کنیم که می توان با بهتر کردن شرایط، رضایتمندی بیشتری در این زمینه مشاهده کرد. اما امروز خوشحالیم که چگونه برخی زنان، دیگر زنان را حمایت می کنند، امروز به مردانی که زنان را ارج می نهند احترام می گذاریم و بسیار رضایتبخش است که همه زنان به هم کمک کنیم تا به جایگاه واقعی خودمان برسیم.

معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز پیش تر اظهار داشته بود: آمارها نشان می دهد همچنان برای رسیدن به وضعیت مطلوب و اختصاص 30 درصد پست های مدیریتی به بانوان فاصله داریم اما رشد 60 درصدی حضور بانوان در استانداری ها و رشد 16 درصد آنان در وزارتخانه ها اتفاق مبارکی است.

ابتکار معتقد است، این آمارها نشان می دهد که رشد قابل توجهی در استفاده از پست های مدیریتی برای بانوان وجود دارد به طوری که تعداد بانوان در این پست ها از 289 نفر در سال 96 به 463 نفر در سال 97 در استانداری ها، بخشداری ها و فرمانداری ها رسیده است که رشد 60 درصدی در این بخش را شاهد هستیم.

به گفته معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، در نهایت در دولت در بین انتصاب مدیران پایه، میانی و ارشد از 6 هزار و 225 مدیر به هفت هزار و 255 نفر در سال 97 رسیده ایم و در یک سال گذشته تعداد مدیران زن در مجموعه دولت 16،54 درصد افزایش یافته است.