چرا زنان لیدر ایجاد اغتشاش در تهران شده‌اند؟!

جهان نيوز

خیلی پیچیده نیست؛ زنان قدرت تحریک و تحریض بالایی برای شکل‌دهی به اعتراضات دارند. فریاد یک زن چندین برابر موثرتر از یک مرد است، از سویی برخورد با یک زن تاثربرانگیزتر است و در نهایت، آسیب‌دیدن یک زن حساسیت برانگیزتر.

محسن مهدیان: چهارراه ولی‌عصر 2 خانم میدان‌داری اعتراضات را بر عهده داشتند. دو نفره در پیاده‌رو خیابان ولی‌عصر ایستادند و شروع کردند به فریاد کشیدن: «مردم چرا ساکتید، چرا غیرت ندارید» و … کم‌کم 10 تا 15 نفر دورشان جمع شدند و آغاز شعارها: «مرگ بر دیکتاتور» و…

آن سوتر در جریان اغتشاشات کرج 20 لیدر شناسایی و دستگیر شدند که اکثرا از زنان بودند. روزهای قبل نیز فیلمی در شبکه‌های اجتماعی از سخنرانی یک دختر بر بلندا و در تحریک مردم به اعتراض دست به دست شد. و این در حالی است که مهمترین جریان اعتراضی در چند ماه گذشته مربوط به چهارشنبه‌های سفید و برداشتن حجاب با رویکرد کاملا سیاسی است.

مرور این اخبار در جنس اعتراض شهرهای دیگر نیز قابل اعتناست. شعار «بی‌غیرت‌ها نشستند/  زن‌ها به ما پیوستند» هرچند نوعی توهین به زنان محسوب و احتمالا از سر نادانی سر داده می شود، اما حاکی از حضور پررنگ‌تر زنان در صحنه و اهمیت این حضور است.

اما شروع ماجرا..
هشتگ #زنان_برانداز همچنان داغ است و این درحالی است که این هشتگ همزمان با اجلاس منافقین و حضور مریم رجوی در پاریس با عنوان «زنان؛ نیروی تغییر» شکل گرفته است.
تیر خلاص این دست اخبار را هم باید در این جمله پمپئو، وزیر خارجه آمریکا دید: «حکومت ایران از زنان می ترسد»

و اما نقش زنان…
خیلی پیچیده نیست؛ زنان قدرت تحریک و تحریض بالائی برای شکل‌دهی به اعتراضات دارند. فریاد یک زن چندین برابر موثرتر از یک مرد است، از سویی برخورد با یک زن تاثربرانگیزتر است و در نهایت آسیب‌دیدن یک زن حساسیت برانگیزتر.

و اما چرا زنان…
مشکل امروز جریان اجیر و شریر در شکل‌دهی به اعتراضات، عدم تحرک مردم است. جامعه نسبت به وضع موجود معترض است اما چون آن‌سوی اعتراض‌ها را سراب می‌بیند همراهی نمی‌کند. میانداری زنان کمک می‌کند احساسات و عواطف و غیرت جامعه تحریک شود.

چرا می گویئم جنسی…
همواره زنان در فعالیت‌های اعتراضی دوشادوش مردان در تاریخ بودند و در مواردی پیشرو. اما امروز زنی می تواند میاندار باشد که اول حجابش را سر چوب کند؛ نقشی که منافقین این‌بار برای زنان درنظر گرفته‌اند، تقلیل نقش زن به عنوان ابزار حرکت جنسی است. حال آنکه نمی دانند جنسی‌شدن اعتراضات  تنها قدرت برانگیختگی دارد، نه قدرت بیداری و رستاخیزی… و در شروع ناکام است.

چه باید کرد..
و در نهایت اینکه راه مواجهه با میاندارهای جنسی، اول شناسائی و برخورد امنیتی، و سر صحنه نیز پرهیز از برخوردهای سخت و تحریک‌کننده است.