ایسنا
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال برای زنان روستایی، گفت: باید همه مسئولان نگاه ویژهای به این موضوع داشته باشند تا از آسیبهای اجتماعی چون مهاجرت روستائیان به شهرها جلوگیری شود.
به گزارش ایسنا، «جعفر مردانی» 25 اردیبهشتماه در نخستین کارگروه بانوان و خانواده در سال جاری، با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت استان زنان هستند، اظهار کرد: رویکرد دولت استفاده از زنان در تیمهاست.
وی افزود: در چهارمحال و بختیاری 45 هزار شاغل زن در بخشهای مختلف خدمات، صنعت و کشاورزی وجود دارد که از این تعداد 14هزار نفر کارمند و حقوق بگیر دولت هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری به نامگذاری امسال با عنوان «حمایت از کالای ایرانی» اشاره کرد و گفت: لازم است تصمیمگیران و متولیان امر زمینه را برای افزایش تولیدات داخلی فراهم کنند.
مردانی با اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال برای زنان روستایی، تصریح کرد: باید همه مسئولان نگاه ویژهای به این موضوع داشته باشند تا از آسیبهای اجتماعی چون مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری شود.
وی بر تشکیل کمیته تخصصی برای شناسایی و احصاء پتانسیلهای هر شهرستان تاکید کرد و ادامه داد: لازم است طرحهای پیشنهادی مطرح و بررسی شود تا بتوانیم اعتبارات لازم را برای این طرحها در سطح روستاها اختصاص دهیم.
مردانی با گلایه از عدم حضور مدیران ادارات در این کارگروه، گفت: حضور مدیران در این کارگروه برای تصمیمگیری بهتر در ایجاد اشتغال لازم است.
معاون استاندار با اشاره به طرحهای مشاغل خانگی و با تأکید بر اینکه دورههای آموزشی باید منطبق بر نیازها باشد، گفت: با توجه به ظرفیت جهاد دانشگاهی برای برگزاری دورههای آموزشی، میتوان طرحها را به جهاد دانشگاهی سپرد.
مردانی با بیان اینکه بازار فروش حلقه مفقوده ایجاد مشاغل خانگی است، اظهار کرد: در قالب تعاونیها میتوان این گره را گشود.
در ادامه مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با بیان اینکه آمار بیکاری در استان مطلوب نیست و جز استانهای با درصد بالای بیکاری در کشور هستیم، گفت: حمایت از تولید داخلی استان و ایجاد اشتغال برای زنان روستایی میتواند آمار شاغلان استان را به طور چشمگیر افزایش دهد.
«پریسا ابراهیمپور» به پتانسیل استان در حوزههای مختلف اشاره و خاطرنشان کرد: برپایی نمایشگاه و بازارچهها برای ارائه و فروش محصولات تولیدی زنان روستایی میتواند در ایجاد اشتغال زنان روستایی تأثیر فراوانی داشته باشد.
وی با اشاره به اهمیت تعاونیهای زنان در ایجاد اشتغال و وجود 15 تعاونی در این حوزه، یادآور شد: تعاونی در شهرستانها باید با توجه به پتانسیلها و شمار روستاها تشکیل شوند.