زنان علیه زنان:تلاش برای ماندگاری خشونت علیه زنان

فارس

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، به مناسبت روز زن مراسم «رؤیای وارونه» با حضور کبری خزعلی عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی و اشرف گرامی زادگان نماینده معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری با موضوع بررسی عملکرد معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در تحقق وعده‌ها در دو بخش توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.

در بخش اول از کتاب “خاطرات سفیر” با حضور امیدوار عضو هیات علمی دانشگاه هنر و نیلوفر شادمهری نویسنده این کتاب، رونمایی شد، وی ابتدا به صورت کوتاه درباره فعالیت‌های دوران دانشجویی صحبت کرد و سپس با دانشجویان حاضر پیرامون مشکلات این حوزه به بحث و گفت‌وگو  پرداخت.

پس از اهدای یادبود انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر به خانم شادمهری، بخش اصلی برنامه یعنی مناظره آغاز شد، زهراسادات رضوی از عضو سابق شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت و انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه به عنوان مجری و کارشناس این مناظره سوالاتی را درمورد حوزه زنان و عملکرد معاونت مطرح کرد و سپس خزعلی و گرامی‌زادگان در زمان مقرر، از دیدگاه خود به این سوالات پاسخ دادند. پس از پایان صحبت مهمانان مدعو، دانشجویان سوالات خود به صورت حضور در پشت تریبون و کتبی مطرح کردند.

خزعلی عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مناظره گفت: سند 2030 در همه دانشگاه‌ها و مدارس در حال اجراست، سازمان ملل افتخار می‌کند که ایران در پیاده‌سازی آن رتبه اول را کسب کرده است اما وقتی پلی عمل به سندهای خودمان در میان باشد تعلل زیادی داریم. چرا دنبال دشمن می‌دویم؟

وی با بیان اینکه باید از سند منع خشونت، منع خشونت کنیم، ادامه داد: دنیا به سمت حذف و کم کردن مجازات‌هاست، خشونت معنوی پاسخش جبران معنوی است نه خشونت مجدد علیه مرد! خداروشکر که این لایحه از 91 بخش به 55 بخش تقلیل پیدا کرد، ان شاءالله بعد از اینکه از قوه قضائیه هم خارج شد در مورد آن بحث کنیم چون این لایحه خطر زاست.

خزعلی افزود: اخلاق و فرهنگ در بازدارنده‌های قانونی نقش مهمی دارد، لایحه تحکیم خانواده شش سال است که تصویب شده و چهار سال معطل اجرا مانده، چون دولت بودجه ندارد!

عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: متاسفانه برخی افراد که تخصصی در امور حقوق زنان  ندارند در آن دخالت می‌کنند چنین مددکارهایی زندگی‌ها را به سمت طلاق سوق می‌دهند.

در ادامه گرامی زادگان خاطرنشان کرد: پنجاه و یک ماده با توجه به قانون مجازات کشوری در مورد حقوق زنان وجود دارد اما واقعیت این است که حقوق و کرامت زنان در کشور ما رعایت نمی‌شود. و البته خشونت‌هایی هم در کشور ما به دلیل عدم حفظ کرامت زن وجود دارد .

وی لایحه تحکیم خانواده را بهترین لایحه‌ای که می‌توانست در کشور ما وجود داشته باشد عنوان کرد و افزود: نباید همه چیز را بیگانه ستیز ببینیم، باید تجدید نظر کنیم، ما در قانون اساسی گفتیم تحصیل رایگان، اما این طور نیست.

 

 

همچنین رضوی، مجری و کارشناس مناظره با بیان اینکه خانم گرامی زادگان معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری گفتند نماینده روحانی نیستند و در حال حاضر معاونت امور زنان فقط 22 نفر پرسنل دارد. تصریح کرد: سوال ما از آقای روحانی این است که با این همه ادعای حقوق زنان، چرا روز به روز وضعیت زنان بدتر شده و بهتر نمی‌شود!؟