فارس
مدیرکل امور زنان و خانواده آموزش و پرورش گفت: هرچه دیوار برخی مدارس بلندتر شود باز هم منازل مجاور بر آن مشرف است و سقف زدن هم دانشآموزان را از آفتاب محروم میکند؛ بنابراین امکان ادامه طرح استتار مدارس دخترانه وجود ندارد.
فرحناز میناییپور مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، با بیان اینکه در وزارت آموزش و پرورش مجموعاً 5 زن در سمتهای معاونت، مدیرکلی و ریاست مرکز فعالیت دارند، اظهار داشت: هیچکدام از مدیران کل استانها زن نیستند چون باور بر این است که مدیریت آموزش و پرورش یک استان کار بسیار سختی است و با توجه به شرایطی که برای مدیرکل شدن تعیین میشود زنانی که شرایط یا آمادگی پذیرش این مسئولیت را داشته باشند در نیروهای وزارت آموزش و پرورش کمتر وجود دارند.
وی افزود: در مجموع 750 منطقه آموزشی، هم اکنون 24 منطقه زن هستند، 12 زن به عنوان معاون مدیرکل استان فعالیت میکنند و 7 رئیس اداره آموزش و پرورش زن استثنایی در کشور فعالیت میکنند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در انتصاب زنان در پستهای مدیریتی تبعیض جنسیتی در آموزش و پرورش دیده میشود، گفت: یکی از اهداف دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش ارتقای شایستگیهای زنان برای حضور در مشاغل مدیریتی وزارتخانه است و برای دستیابی به این هدف بنا داریم سال آینده طرحی را برای افزایش میزان شایستگی و مهارتهای مدیریتی اجرا کنیم.
وی اضافه کرد: در این طرح زنان توانمند هر استان شناسایی میشوند و آنهایی که قابلیت پذیرش مناصب مدیریتی دارند آموزشهای ویژهای خواهند دید و توانمندی علمی و حرفهای آنها افزوده خواهد شد.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با اشاره به طرح محرم سازی و استتار مدارس خاطر نشان کرد: طرحی که در آن دیوار مدارس دخترانه را برای راحت بودن دانشآموزان بلندتر میکنند برای افزایش تحرک و شادابی دانشآموزان دختر مفید بود ولی به علت پارهای از مشکلات ادامه پیدا نکرد.