دانشجو
دبیر علمی همایش سرطان پستان و باروری با اشاره به اینکه مواد شیمی درمانی از جفت به جنین منتقل نمیشود و تنها این مسئله در سه ماهه اول بارداری با محدودیت همراه است، گفت: سلامت جنین با درمان سرطان مادر باردار به خطر نخواهد افتاد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر پدرام فدوی، در آستانه برگزاری همایش یک روزه سرطان پستان و باروری اظهار داشت: مباحث علمی در ارتباط با بیماران مبتلا به سرطان پستان قبل از باروری و بعد باروری در این همایش مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد و جدیدترین دستاوردها در این زمینه ارائه خواهد شد.
این رادیو انکولوژیست ادامه داد: امروزه همه زنان مبتلا به سرطان پستان در سن باروری میتوانند باردار شوند و در واقع شیمی درمانی به غیر از سه ماهه اول بارداری که محدودیت دارد در سه ماهه دوم و سوم مشکلی را برای سلامت جنین به همراه نخواهد داشت.
دبیر علمی همایش یک روزه سرطان پستان و باروری ادامه داد: مواد شیمی درمانی از جفت عبور نمیکند و در واقع سلامت جنین با درمان سرطان مادر به خطر نخواهد افتاد.
وی بیان داشت: در این همایش متخصص زنان و صاحب نظران و اساتید برجسته در حوزههای رادیوتراپی و انکولوژی حضور خواهند داشت و جدیدترین مباحث مورد برای شرکت کنندگان ارائه خواهد شد.
فدوی ادامه داد: سرطان پستان یکی از سرطانهای شایع در میان زنان بوده که متأسفانه در ایران سن ابتلا به آن کاهش یافته است در حالی که این میزان با آمار جهانی متفاوت است و زنان اصول در سنین بالا مبتلا به این مشکل میشوند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه علت دقیق کاهش سن ابتلا به سرطان پستان در زنان مشخص نیست، گفت: البته علل ابتلاء در جوانان و افراد در سن بالا تقریباً یکسان بوده و تغییر و تأثیرات هورمونی نیز بیشتر به سرطانهای سرکش و بدخیم منجر میشود.
گفتنی است؛ همایش یک روزه سرطان پستان و باروری، پنجشنبه دوازدهم بهمن ماه سال جاری در هتل پارسیان اوین تهران باحضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار میشود.