دانشجو
مدیر تشکلهای اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد گفت: سهم فعالیتهای فرهنگی زنان در دانشگاه آزاد نامطلوب است.
وی افزود: پیش از این سهم دانشجویان دختر در دانشگاهها به ۶۸ درصد هم رسیده بود، اما در حال حاضر با اعمال سیاستهای تبعیض مثبت تعداد دختران و پسران در دانشگاهها تقریبا برابر هستند به گونهای که ۵۲ درصد دانشجویان را دختر و ۴۸ درصد را پسر تشکیل میدهند.
قربانی با اشاره به اینکه در حوزه اساتید نیز در حال حاضر ۲۸ درصد اساتید زن و مابقی مرد هستند، افزود: اساتید زن بیشتر در حوزههای خاص همچون رشتههای پزشکی مشغول فعالیت هستند و تعداد آنها در رشتههای فنی و مهندسی و به ویژه رشتههای علوم انسانی خیلی کم است در واقع حضور زنان در حوزههای فکری معرفتی کمتر و حضور آنها در رشتههای خدماتی همچون رشتههای پزشکی بیشتر است.
مدیر تشکلهای اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد گفت: تعداد مقالات اساتید زن نیز نسبت به اساتید مرد کمتر است به گونهای که از بین ۱۰۰۰ استاد ایرانی که مقالات داغ داشته اند یک استاد زن هم وجود نداشته است و این در حالی است که بیش از ۹۰ استاد تمام زن داریم.
قربانی با بیان اینکه ظرفیتهای بالایی در حوزه زنان وجود دارد، اما تاکنون به آنها نپرداخته ایم، افزود: در بخش فرهنگی تشکلهای دانشگاه آزاد خواهران تقریبا هیچ کاره اند، با این وجود تلاش ما این است که حداقل معاونین فرهنگی دانشجویی را از بین زنان انتخاب کنیم اگرچه برای این کار هم با سختی مواجه هستیم.
مدیر تشکلهای اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد گفت: اگر میخواهیم در حوزه زنان یک هنجاری را در دانشگاه آزاد راه بیندازیم ابتدا باید حدود و ثغور آن را مشخص کنیم و البته بهترین راه گفتمان سازی این هنجار نیز تشکلهای دانشجویی و استادی هستند.
وی با بیان اینکه به اندازه کافی سند در کشور داریم بنابراین امروز باید در حوزه زنان به صورت عملی ورود پیدا کنیم، تصریح کرد: در آستانه دهه فجر باید شخصیتهایی را که جزو رویشهای انقلاب بوده اند به جامعه معرفی کنیم.