فرستنده خبر دیانا بیگلریفرد 1396/2/1
یک فعال حوزه زنان با طرح این پرسش که آیا حضور زنان در استادیومها از مطالبات عموم زنان است؟ گفت: قطعا اینگونه نیست. دولتها زمانی که در زمینه موضوعات جدی تر حرفی برای گفتن ندارند به مسائل جزئی میپردازند. زمانی مسئله حجاب بزرگ میشود و زمانی دیگر حضور زنان در استادیومها.در حقیقت زمانی این مسائل بزرگ نمایی میشوند که دست ما از طرح موضوعات مهم خالی است. به عبارت دیگر اگر به موضوعات مهم جامعه بپردازیم این امور جایگاهی نخواهند داشت.
منیره نوبخت در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه افزایش تعداد زنان در مناصب مدیریتی میانی امری مطلوب است، اظهار کرد: پرداختن به مسائل زنان برای دولتها جنبه شعاری و نمایشی پیدا کرده است زیرا اصالت با موضوع و مدیریت زنان نیست ولی امیدواریم زنان در آینده با سماجت در مسیر اصلاح وضعیت خود حرکت کنند و شاهد بهبود وضعیت آنها باشیم.
وی به مشارکت اجتماعی زنان اشاره کرد و گفت: واگذاری سمتها و مسئولیتها به زنان در مناصب مدیریتی اگر بر مبنای مهارتها،تخصصها و توانمندیهای آنان باشد،زنان میتوانند نمرههای خوبی کسب کنند.
این فعال حوزه زنان همچنین به اقدامات معاونت امور زنان اشاره کرد و گفت: کارهای مربوط به ایجاد این معاونت در دولت قبل انجام شد و در دولت یازدهم معاونت امور زنان فعالیتش را آغازکرد اما براساس بررسی های صورت گرفته، این معاونت نتوانست به سازوکار و تشکیلات یک معاونت مقتدر دست یابد. در حقیقت علیرغم تلاش های بسیار مولاوردی- معاون رییس جمهوردر امور زنان و خانواده- این معاونت نتوانست کارهای مهمی را در ارتباط با مسائل زنان و خانواده انجام دهد.
وی ادامه داد: متاسفانه در این دولت و در دولتهای گذشته و اساسا در هیچ یک از دولتها اقداماتی اساسی، جدی و موثر در ارتباط با مسائل زنان و خانواده انجام نشده است و باوجود زحمات زیاد و تبدیل دفتر امور زنان به مرکز و پس از آن به معاونت امور زنان و خانواده و اجرای طرحهایی در حوزه زنان و خانواده،عملکرد دولت ها در این حوزه رضایتبخش نبوده است و به هیچ یک نمره قبولی داده نمیشود.