زنان کاندیدای شوراها باید برنامه داشته باشند

فرستنده خبر دیانا بیگلریفرد 1396/1/26

زن زنان دختران

مشاور سابق سازمان تبلیغات اسلامی در امور زنان با بیان اینکه صرف حضور زنان در شورای شهر کافی نیست، گفت: زنانی که قصد کاندیداتوری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا را دارند، باید برنامه داشته باشند و با شناخت نیازها و امکانات منطقه خود در جهت رفع مشکلات راهکارهای مناسب ارائه دهند.

فرزانه نیکوبرش در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: نگاه تخصصی امری مهم است. در حقیقت فردی که به عنوان کاندیدای انتخابات شورای شهر و روستا پا به عرصه میدان می گذارد باید با فرهنگ بومی منطقه، نیازها، مطالبات محلی به طور کامل آشنایی داشته باشد زیرا گاهی با وجود شناخت از نیازها اما بدون توجه به امکانات، وعده‌هایی داده می‌شود که تحقق نمی‌یابند و قابلیت اجرایی نیز ندارد.

وی در ادامه به اولویت بندی نیازهای منطقه اشاره کرد و گفت: یک منطقه از کشور ممکن است نیازهای بسیاری داشته باشد ولی اولویت بندی پرداختن به این نیازها از اهمیت برخوردار است همچنین درموضوع محیط شهری، زنان به عنوان مهم‌ترین شهروندان این جامعه اگر از امکانات شهری بهره‌مند شوند ،تکالیف و کارکردها را با آرامش خاطر به‌صورت کامل به فرزندانشان منتقل خواهند کرد. این امر نیازمند برخورداری از یک دیدگاه وسیع است. یک کاندیدای زن باید با شناخت نیازهای محیط زنانه در شهر تاثیرگذار باشد.

مشاور سابق سازمان تبلیغات اسلامی در امور زنان  اضافه کرد: فراهم کردن بستر و امکانات بیشتر برای زنان و خانواده منجر به کسب دستاوردهای بیشتر و کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهد شد. برای مثال پارک بانوان یکی از نیازهای شهری است و باید به آن توجه شود همچنین محیط‌های شهری برای حضور و گذران اوقات فراغت زنان باید مناسب‌سازی شود. اوقات فراغت صرفا برای تابستان نیست و باید تمام سال به آن توجه شود.یک مادر وهمسرنیازمند دستیابی به آرامش و حضور در محیط‌های زنانه است .

وی با بیان اینکه بیشتر استان‌ها از پارک‌های بانوان و محیط‌های زنانه‌ای مانند شهردخت و شهربانو بی‌بهره هستند، گفت: زنان در بسیاری از استان‌ها حتی یک لحظه هم به تنهایی نمی توانند اوقات فراغتشان را سپری کنند زیرا محیط مناسبی برای حضور آنان وجود ندارد بنابراین باید این مطالبه توسط زنان که پا به عرصه شورای شهر می‌گذارند، بیان و پیگیری شود.

به گفته وی، برگزاری دوره‌های آموزشی ورزشی مناسب نیز می تواند از مطالبات دیگر زنان در شورای شهر باشد زیرا برخی از استان‌ها هنوز ورزشگاهی برای حضور زنان ندارند و همین امر موجبات فقر حرکتی و مشکلات بعدی را فراهم می آورد.

مشاور سابق امور زنان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: در حقیقت بنای شورای شهر دوری از نگاه فرقه‌ای، طایفه‌ای و جناح‌بندی‌های سیاسی است. کار شورای شهر، نظارتی و خدماتی است اما این خدمات صرفا به مفهوم انجام کارهای خدماتی نیست و شامل خدمات فرهنگی و اجتماعی نیزمی‌شود که اگر به همه این مسائل در کنارهم توجه شود شهر در مسیر پیشرفت حرکت خواهد کرد.

وی افزود: در برخی از استان‌ها زنان مدبر، مدیر و توانمند در شورای شهر عضویت داشته‌اند که با حضورشان در محیط های شهر موثر بوده‌اند. در حقیقت در شوراهایی که زنان حضور دارند شاهد نگاه به موضوعات فرهنگی و خانوادگی و … در مسائل شهری هستیم که این امر نشانه توانمندی مثبت زنان است و قطعا ظرافتی که در نگرش زنان در برخورد با مسائل وجود دارد دریک مجموعه شهری تاثیرگذار خواهد بود. در حقیقت با ورود زنان به شورای شهر جهت گیری در تصمیم‌ها نیز پدید می آید.

نیکوبرش در پایان گفت: در حال حاضر و بعد از گذشت بیش از ۳۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی زنان توانمند، مدیرو مدبر خوبی داریم. زنان فرهیخته در هراستان دغدغه رفع مشکلات را دارند و چه خوب است که با این نگاه از حضور زنان در شورای شهر استقبال کنیم. امیدواریم با ورود زنان به شورای شهر،مسائل شهر با توانمندی های آنان حل شود و شاهد نتایج مثبتی باشیم.

انتهای پیام