فرستنده خبر خانم بیگلریفرد ۲۲ اسفند ۱۳۹۵
مدیر کل امور بانوان استانداری قم گفت: در مسیر توانمند سازی بانوان،طرح تاب آوری اجتماعی زنان در جهت آموزش 3 هزار بانوی قمی در مقابله با آسیب های اجتماعی در قم برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار ایسنا، «معصومه ظهیری» پیش از ظهر امروز(یکشنبه 22 اسفندماه) در آخرین جلسه کارگروه تخصصی زنان و خانواده که در سالن جلسات معاونت سیاسی امنیتی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در مسیر توانمندسازی بانوان، طرح تابآوری اجتماعی زنان در جهت آموزش 3000 بانوی قمی و با حضور 20 تشکل غیردولتی در مقابله با آسیبهای اجتماعی در قم برگزار میشود.
مدیر کل امور بانوان استانداری قم افزود: در این طرح 3000 نفر را تحت پوشش آموزشها قرار میدهیم که در مرحله اول 300 نفر وارد آموزش میشوند و بحث مقابله با آسیبها و توانافزایی زنان بهصورت فراگیر انجام میگیرد.
وی تصریح کرد: دو طرح ملی در حوزه زنان و خانواده را در استان در پیش گرفتیم که یکی از طرحها اجرایی شد و دیگری در حال سپری شدن مقدمات آن میباشد که در آغاز سال 96 به سرانجام برسد.
ظهیری اظهار کرد: همچنین طرح توانمندسازی بانوان را در دستور کار داشتیم که در این طرح میزبان 55 نفر از مدیران استان قم و 10 نفر از شورای شهر اراک و با حضور اساتید سطح بالای حوزه و دانشگاه برگزار شد.
وی گفت: که امید است زمینهای برای ارتقای جایگاه مدیریتی بانوان در استان فراهم شود همچنین با دانشافزایی، این مدیران به توانمندی لازم دست یابند.
مدیرکل امور بانوان استانداری قم خاطرنشان کرد: همچنین طرح تحقیق طلاق با مصوبه کارگروه زنان و خانواده توسط دانشگاه الزهراء اجرایی شد و با وجود اینکه به شورای برنامهریزی استان ارجاع دادهایم اما هنوز اعتباراتی برای آن در نظر نگرفته است.
وی تصریح کرد: بحث ملاقات فرزندان طلاق یکی از مصوبات بود که در تعامل با در سه جلسه با آقای اسدی جانشین مأموران انتظامی برگزار شد که 30 مکان معرفی شد که صورت جلسه آن هنوز نیامده است البته به نظر میرسد این مکانها کافی به نظر میرسد.
ظهیری با اشاره به دستور جلسه افزود: اداره کل بانوان و خانواده همه استانها ناظر بر کنوانسیون حقوق کودک در استانها میباشند که در نظارت بر اجرای این مصوبات نیروهای اجرایی از وزارت کشور به قم سفر میکنند.
وی یادآور شد: بحث کارگروههای چهارگانه 4 کمیته گزارشهای خود را در حوزه زنان و کودکان ارائه میدهد که در آن موضوعات کودکان طلاق و کودکان کار و زنان بیسرپرست مورد ارزیابی قرار میگیرد.
انتهای پیام