نشست مشترک کمیته بانوان خانه احزاب با ملاوردی برگزار شد

فرستنده خبر اقای فرداد اریا ۱۳۵/۱۲/۱۰

زنان

نشست مشترک کمیته بانوان خانه احزاب متشکل از نمایندگانی از احزاب اصولگرا، اصلاح طلب و معتدل با معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این نشست نمایندگان و مسئولین احزابی چون ندای ایرانیان ، هدا، جامعه زینب، اعتماد ملی ، اعتدال و توسعه ،‌جمعیت اقتدار ملت،‌جمعیت فاطمیون، جامعه اسلامی کارگران ، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها و انجمن دانش آموختگان لرستان حضور داشتند.

فاطمه راکعی در این نشست با اشاره به طرح آشتی ملی گفت: تلاش ما همگرایی با تشکل های سیاسی زنان است و امید داریم در این راستا و در پیشبرد مطالبات زنان گام های اساسی برداشته شود و ما شاهد کاهش شکاف های عمیق جنسیتی و دسترسی زنان به موقعیت های مختلف باشیم.

در این نشست فاطمه اصلان زاده دبیر کمیته بانوان خانه احزاب نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این کمیته مبنی بر برگزاری دیدارهای مختلف با نمایندگان مجلس و مسئولین وزارت خانه های کشور و کار ، اظهار کرد: قرار شده کارگروه های مشترکی بین وزارت کار و خانه احزاب و کمیته بانوان در راستای پیگیری مطالبات زنان در بخش های مختلفی چون اشتغال ،‌آسیب های ‌اجتماعی و مباحث آموزشی تشکیل شود.

وی افزود: همچنین قرار است برخی طرح های حوزه زنان از جمله برابری دیه زن و مرد ، اعطای وام های خاص و مشخص از صندوق کارآفرینی و ایجاد مشاغل خانگی به جهت بررسی به فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی ارائه شود.

اصلان زاده همچنین با اشاره به همفکری و  همدلی شکل گرفته میان احزاب مختلف تاکید کرد که باید فارغ از سلایق و نگرش های سیاسی درراستای مطالبات بر زمین مانده زنان اقدامات اساسی صورت گیرد.

در ادامه این نشست شهین دخت ملاوردی با اشاره به اصلاح اساسنامه خانه احزاب گفت: با توجه به فعالیت چشم گیر کمیته بانوان خانه احزاب باید در راستای توسعه فرهنگ تحزب در کشور گام های اساسی برداریم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 17 تشکل وحزب زنانه در کشور وجود  دارد افزود: البته فعالیت بعضی از آن‌ها چشم گیر نیست و صرفا دارای مجوز هستند و اکنون در آستانه انتخابات مطالبه گری زنان بازار گرمی پیدا می‌کند و قطعا نقش و جایگاه احزاب در این راستا تعیین کننده است.

ملاوردی همچنین با اشاره به ضرورت وجود کمیته بانوان خانه احزاب تصریح کرد: نقش احزاب در سازوکار نقش آفرینی زنان در انتخابات تاثیرگذار است که امیدواریم نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گنجاندن سهمیه مشخص برای زنان در انتخابات وقرارگرفتن نام آن‌ها در سر لیست های انتخاباتی را مورد تاکید قرار داد و گفت : فارغ از اصولگرای و اصلاح طلبی همه ما در اصول مشترک هستیم و فقط روش ها مختلف است که می توان با گفت‌وگو اختلافات را به حداقل رساند. اگر این اختلافات کنار گذاشته شود همه جناح ها می‌توانند برای کسب مطالبات خود گام بردارد . ما تعصبی نداریم و از هرگونه نقد سازنده برای راه حل مشکلات استقبال می کنیم.

وی همچنین اظهار کرد: سه نوع افزایش اعتماد در جامعه قابل توجه است. افزایش  اعتماد به نقش زنان ،  ارتقای اعتماد دولت و نظام به شایسته سالاری و اعتماد زنان به نظام و دولت بنابراین موضوع زنان و خانواده بحثی فرابخشی است و نمی توان بدون عزم ملی این برنامه ها را پیش برد.