فرستنده خبر خانم مهناز احمدی ۱۳۹۵/۱۱/۰۹
این روزها زنان سالمندی که در اماکن عمومی حتی مساجد تکدیگری میکنند، بیشتر به چشم میخورند و این پرسش مطرح میشود که متولی ساماندهی این زنان کیست؟ این در حالیست که مدیر ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش شهرداری تهران، رسیدگی به این دسته زنان را جزو ماموریتهای ستاد متبوعش نمیداند و معتقد است سنین بالای ۶۰سالگی، سن توانمندسازی محسوب نمیشود.
فهیمه فیروزفر در گفتوگو با ایسنا، افزود: سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران،خدماتی به سالمندان ارائه میدهد، هرچند که رسیدگی به این گروه سنی، وظیفه ذاتی سازمان بهزیستی است.
وی در ادامه گفت: اگر بتوانیم مشاغل خانگی را ترویج کنیم، میتوان انجام برخی کارهای کوچک را برعهده زنان سالمند گذاشت. به عنوان نمونه در مراکز بهاران برخی زنان پیج و مهره میبندند و بابت این کار ماهانه حدود ۵۰۰ هزار تومان درآمد دارند.
مدیر ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش شهرداری تهران با تاکید بر ضرورت گسترش مشاغل خانگی اظهارکرد: چین همه کارخانهها را به خانه برده و با این کار ضمن توسعه مشاغل خانگی، هزینههایش را کاهش داده است. در ایران نیز میتوان مشاغل خانگی را گسترش داد.
وی با بیان اینکه نهادی در جهت شناسایی زنان سالمند نیازمند و اشتغال آنان به مشاغل خانگی تلاش نمیکند،گفت: بهترین کار، محله محوری است و بدین منظور سرای محلات راهاندازی شد. سرای محله در اختیار شورایاری است. لازم است شورایاریها ظرفیتها و نیازهای منطقه خود را بشناسند اما این کار از شورایاریها مطالبه نمیشود.
فیروزفر در پایان اظهارکرد: درصورتی که نیازها و ظرفیتهای محلات شناسایی شود، با همافزایی شهرداری و سازمانهای مختلف میتوان نیازها و ظرفیتها را به هم وصل کرد.
انتهای پیام