فرستنده خبر خانم زرین تاج الیاسی ۱۳۹۵/۸/۴
عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه کاهش ساعت کاری زنان با شرایط خاص در مجلس دهم تصویب شد که از جمله اقدامات خوب مجلس دهم در راستای تقویت بنیان خانواده بود.
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری فارس، هاجر چنارانی در نشست «نقش و جایگاه بسیج در پیشبرد اهداف نظام در حوزه زن و خانواده» در خصوص فعالیتهای مجلس شورای اسلامی در حوزه زنان گفت: فرمایشات رهبر معظم انقلاب در حوزه زن و خانواده به عنوان سیاستهای کلی زن و خانواده در حقیقت دغدغه مسئولین است و لازم است که بعد از این همه سال که از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته است، راهکارهایی را برای رسیدن به خانواده اسلامی در جامعه پیدا کنیم.
وی اولین مصوبه این مجلس را که از دوره قبل آغاز شده بود و با تلاشهای فراکسیون مجلس فعلی به نتیجه رسید، اقدام موفقی دانسته و گفت: توانستیم لایحه کاهش ساعت کاری زنان با شرایط خاص را تصویب کنیم تا زنان دارای فرزند معلول و یا زنانی که فرزند زیر 7 سال دارند، بتوانند از یک روز مرخصی با عنوان کسر ساعت کاری در طول هفته برخوردار شوند.
چنارانی این اقدام را در راستای تقویت بنیان خانواده دانسته و افزود: اگر بخواهیم بر روی بنیان خانواده تاکید کنیم باید به دنبال راه کارهای اجرایی بیشتری در این زمینه باشیم و از دیگر اقدامات مجلس پیگیری بیمه زنان خانه دار است تا زنان مجبور نباشند به هر شغلی که مخالف شان آنان است، کار کنند اما تأمین مالی این کار به جهت بالابودن تعداد زنان خانه دار نیازمند ساماندهی است، بنابراین در حال بررسی مقدمات این کار توسط کارشناسان هستیم.
فرشته روح افزا، قائم مقام شورای فرهنگی اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز گفت: وجه تمایز بسیج در وظایفی که انجام میدهد است، زیرا بسیجیان برای رضای خداوند و پشتیبانی از ولایت فقیه کار کرده، بر مبنای الگوی ایرانی اسلامی حرکت می کنند.
وی اظهار داشت: امروز تلاش بسیج باید در جهت انتقال این فرهنگ به نسل دختران جوان باشد و در صورتی که فرهنگ بسیجی در جامعه گسترش داده شود و تعداد اعضای آن افزایش یابد، بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد.
قائم مقام شورای فرهنگی اجتماعی زنان با بیان این مطلب که توجه به ستاد ملی زن و خانواده مورد غفلت قرار گرفته تصریح کرد: این ستاد توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه زن و خانواده ابلاغ شد و شورای انقلاب فرهنگی وظایف اجرایی این کار را با پیش بینی بودجه آن تا سال 1394 در اختیار معاونت زن و خانواده قرار داد، اما متأسفانه حتی یک جلسه در دولت قبل و دولت فعلی تشکیل نشد، بنابراین ما از دستگاه مقننه و ناظر خواهش می کنیم که نظارت جدی تری نسبت به فعالیت این ستاد داشته باشند.
وی با نقد از غفلت فضای هنری در عرصه سبک زندگی اسلامی ایرانی، گفت: متأسفانه هیچ گونه فیلم و تئاتری در حوزه گسترش فرهنگ اسلامی ایرانی نداریم و همچنین فضای مناسبی برای تفریح خانمها در نظر گرفته نشده است، مشکلات دیگری نیز در این عرصه وجود دارد که لازم است تا دستگاههای ناظر وارد عمل شوند.
انتهای پیام/