عدم اجرای ملی طرح های معاونت امور زنان به دلیل کمبود بودجه است

فرستنده خبر اقای نوید احمدفخرالدین۳۰ فروردین ۱۳۹۵

نژادی-معاون-رئیس-جمهور-رفسنجان-1

معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی معاونت امور زنان و خانواده اظهار داشت:‌امیدواریم امسال نتایج پروژه‌ها مشخص شود البته به دلیل بودجه کم معاونت امور زنان ممکن است نتوانیم همه طرح‌ها را به صورت ملی اجرا کنیم.

اطهره نژادی معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در گفت و گو با زنان خبر با اشاره به ایجاد کلینیک‌های سلامت خانواده توسط وزارت بهداشت بیان کرد: فرایند انجام هماهنگی‌های ملی برای ایجاد این کلینیک های به خوبی پیش رفته است و بعد از برگزاری جلسات با وزارت بهداشت، این وزارتخانه نامه به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ارسال کرد تا در صورت تمایل به راه‌اندازی این کلینیک‌ها از حمایت وزارتخانه در این زمینه بهره‌مند شوند.

وی افزود: بر اساس سیاست بودجه‌ریزی معاونت امور زنان، با دستگاه‌های اجرایی در راستای وظایف ذاتیشان تفاهم‌نامه‌هایی امضاء کرده‌ایم و مقدار اندکی بودجه برای این کار اختصاص می‌دهیم و مساوی یا چند برابر بیشتر همین بودجه را دستگاه‌های طرف قرارداد تخصیص می‌دهند به این ترتیب با اقدامات معاونت امور زنان بودجه بیشتری برای این حوزه صرف و این کار موجب جلب توجه مسوولان دستگاه‌های اجرایی به موضوعات تخصصی دستگاه خودشان در حوزه زنان نیز می‌شود.

نژادی تصریح کرد: سال اول فعالیت معاونت امور زنان به شناسایی و تهیه وضعیت اطلس زنان و خانواده و تهیه گزارش‌های لازم برای برنامه ششم اختصاص یافت. سال دوم سال عقد قرارداد، تنظیم موافقت‌نامه‌ها و ادامه شناسایی موارد مورد نیاز بود. امیدواریم امسال نتایج پروژه‌ها مشخص شود البته به دلیل بودجه کم معاونت امور زنان ممکن است نتوانیم همه طرح‌ها را به صورت ملی اجرا کنیم.

معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی معاونت امور زنان و خانواده در پایان اظهار داشت:‌ انتظار داریم گزارش نهایی پروژه‌هایی که موافقتنامه‌های آن‌ها را در سال ۹۴ امضا کردیم، در سه ماهه اول سال ۹۵ دریافت کنیم. این پروژه‌ها به اتمام رسیده است ولی فرایند تدوین گزارش، جمع‌بندی و نهایی سازی گزارش‌ها حداکثر تا پایان بهاربه‌طول می‌انجامد که این گزارش‌ها مبنایی برای ادامه یا توقف پروژه‌ها می‌شود.