پرونده مریم اکبری منفرد در دیوان عالی کشور در حال بررسی است

فرستنده خبر خانم دیا نا تبریزی ۱۳۹۵/۰۱/۲۸ 

maryam akbari monfared

خبرگزاری هرانا – پرونده مریم اکبری منفرد زندانی سیاسی محبوس در بند زنان زندان اوین جهت «اعاده دادرسی» در دیوان عالی کشور در دست بررسی است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، پرونده مریم اکبری منفرد در شعبه ۳۸ دیوان عالی کشور جهت اعاده دادرسی در حال بررسی است.

یکی از نزدیکان خانواده خانم اکبری در گفتگو با گزارشگر هرانا ضمن اعلام این خبر گفت: “امروز خانواده خانم اکبری با یک وکیل صحبت کرده اند و روز چهارشنبه قرار است برای پیگیری کارهایش به شعبه ۳۸ دیوان عالی کشور جهت اعاده دادرسی بروند.”

این منبع همچنین افزود: “خانواده خانم اکبری بسیار امیدوارند که با روند اعاده دادرسی حکم ایشان بشکند و آزاد شوند.”

شایان ذکر است، خانم اکبری منفرد از بیماری جسمی در رنج است ب همین دلیل در دی‌ماه سال گذشته، برای درمان بیماری های مختلف خود به درمانگاه اعزام شده بود.

هرانا گزارش کرده بود که خانم اکبری منفرد برای درمان بیماری تیروئید خود به مطب دکتر نخجوان واقع در منطقه مطهری (تخت طاووس) تهران و برای درمان بیماری چشم خود به یک چشم پزشکی در محله تهران نو اعزام شده است.

لازم به یادآوری است مریم اکبری منفرد که در دی ماه سال ۱۳۸۸ و پس از حوادث عاشورای ۸۸ بازداشت شد، در ۱۱ خرداد ۱۳۸۹ و توسط صلواتی، قاضی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم شد. اتهام این زندانی سیاسی محاربه از طریق عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران است. اتهامی که او بارها آن را رد کرده است.

اکبری منفرد که در زندان رجائی شهر طی دوران محکومیت می کرد، در اردیبهشت ۹۰ به همراه ۸ زن زندانی دیگر به زندان قرچک ورامین منتقل شد. او در آنجا و پس از اعتراض به شرایط زندان و نوشتن نامه های متعدد به مراجع تقلید، مسئولان نظام و احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد به بند زنان زندان اوین منتقل شد و تا امروز در آنجا تحمل محکومیت می کند.

دو برادر مریم اکبری منفرد در سالهای ۶۰ و ۶۳ به اتهام ارتباط و عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران توسط دادگاه های انقلاب در ایران اعدام شدند. برادر کوچک او و خواهر دیگرش نیز در سال ۶۷ و موج اعدام زندانیان سیاسی در تابستان آن سال اعدام شدند. اکبری منفرد پیشتر در نامه ای به احمد شهید از قول قاضی صلواتی خطاب به خود گفته بود که: “تو جور خواهر و برادرهایت را می کشی.”