گرامی باد۴ فوریه روز جهانی مبارزه با سرطان
دکتر حسین آخانی کارشناس محیط زیست و استاد زیستشناسی دانشگاه تهران : سرطان فقط یک بیماری نیست، بسیاری از محققان اذعان دارند که سبک زندگی ما، آلودگی شیمیایی بیش از حد هوا، خاک، آب، غذا و استرس زندگی شهری از مهمترین عواملی است که بستر لازم را برای سرطانی شدن سلولهای بدن را فراهم میکند.
پس چرا دولت تمام بودجه کشور را صرف بستر سازی رشد سلول های سرطانی می کند؟
پس چرا ما از دولت درخواستهایی داریم که باعث رشد سلولهای سرطانی است؟
آیا توسعه تولیدات ایران خودرو و سایپا و ساخت جاده و اتوبان عاقبتش جز سرطان و یا له شدن مردم در زیر چرخ اینگونه اتومبیلها نیست؟
پس چرا شهرداری بخش عمده بودجه شهر را صرف ساخت اتوبان، زیر گذر و تونل و آسمان خراش و برج می کند ولی حاضر نیست حمل و نقل عمومی شهر را سرو سامان ببخشد تا مردم مجبور نباشند سوار ارابه های آلوده ساز شوند؟
پس چرا وزارت بهداشت و درمان اجازه می دهد چای و غذای داغ را در ظروف یک بار مصرف پلاستیکی (بخصوص در ایام سوگواری محرم) سر خیابان ها توزیع کنند؟ (همین وزارتخانه در اقدامی جدید استفاده از لیوانهای شیشهای را در رستورانها ممنوع کرده است. )
پس چرا دولت از فروش پشم شیشه، بعنوان یکی از شناخته شده ترین مواد سرطان زا جلوگیری نمی کند و به سادگی در دسترس عموم قرار میگیرد و ما هم آن را دور لولهها و تانکهای آب گرم خانههای خود می پیچانیم.
مگر نه اینکه بر مبنای ماده 22 اعلامیه جهانی حقوق بشر هر كس به عنوان عضو اجتماع حق امنيت اجتماعي دارد و مجاز است بوسيله ي مساعي ملي و همكاري بين المللي حقوق اقتصادي و اجتماعي و فرهنگي خود را كه لازمه ي مقام و نمو آزادانه ي شخصيت اوست با رعايت تشكيلات و منابع هر كشور بدست آورد ؟
680
کانون دفاع از حقوق بشر در ایران
نمایندگی مالزی