ارسال کننده خبر : آقای نوید احمد فخرالدین 15 بهمن
یک کارشناس حوزه زنان گفت: با توجه به اینکه بانوان شاغل در واقع هم شغل خانه داری و هم شغل کاریشان را دارند، باید همه بانوان از لایحه کاهش ساعت کار در هفته بهره مند باشند.
به گزارش زنان خبر؛ دکتر کبری روشنفکر افزود: به نظرم طرح خوبی است چرا که اساسا بانوان شاغل دارای دو شغل هستند و اگر قرار باشد، برای بانوان خانه دار، خانه داری به عنوان یک شغل محسوب شود و حمایت هایی از آنها شود، باید برای زنان شاغل نیز این حمایت ها اعمال شود.
وی تصریح کرد: بی انصافی است که به کارمندان زن شاغل بخواهیم فشار مضاعف کاری داشته باشیم و از بانوان به اندازه آقایان توقع داشته باشند و حقوق کمتری هم دریافت کنند.
روشنفکر ادامه داد: حدود ۱۴ سال است که کاهش ساعت کار زنان در ادارات و نهادها مطرح شده است و در واقع باید شرایط ویژه ای برای بانوان شاغل در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه با کلیات این طرح موافق هستم، تصریح کرد: این لایحه فعلا در حد کلیات به تصویب رسیده و قرار است مشمول زنانی شود که دارای شرایط خاص هستند.
دبیر کارگروه مدیریت و مشارکت اجتماعی، سیاسی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهار داشت: هنوز مشخص نیست که چه تعداد از زنان دارای شرایط خاص هستند و به همین منظور باید این موضوع بررسی شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در مجموع این لایحه کار مثبتی است، افزود: اما بازهم تاکید داریم با توجه به تلاش هایی که در گذشته برای اجرای کاهش ساعت کار زنان شاغل صورت گرفته انتظار می رفت که شامل همه بانوان شاغل می شد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات لایحه کاهش ساعت کار بانوان دارای شرایط خاص موافقت کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز گذشته (دوشنبه) با لایحه کاهش ساعت کار زنان شاغل موافقت کردند که بر این اساس ساعت کاری شاغلان زن رسمی، پیمانی و قراردادی از ۴۴ ساعت به ۳۶ ساعت در هفته تقلیل پیدا خواهد کرد به شرط این که چهار شرط را داشته باشند.
قرار است بر اساس این لایحه، بانوانی که دارای فرزند یا همسر معلول، بانوان سرپرست خانوار و بانوانی که فرزند زیر شش سال تمام دارند، از لایحه کاهش ساعت کاری بهره مند شوند.