ارسال کننده : آقای نوید احمد فخرالدین 19شهریور
بی باک : معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه گروههای مختلف زنان ایرانی نیاز به توجه دارند، گفت: توازن بین کار و زندگی زنان یک مطالبه جدی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، شهیندخت مولاوردی در شورای اداری استان کرمانشاه با اشاره به شرایط کشور قبل از برگزاری انتخابات سال 1392، اظهار کرد: انتخابات ریاست جمهوری 92 انتخاب یکی از دو گزینه ادامه وضع موجود یا تغییر آن وضعیت بود و در شرایطی که کشور در یک وضعیت نامناسب در حوزههای مختلف قرار داشت، مردم کشورمان یک آری بزرگ به شعارهای دکتر روحانی گفتند و دولت تدبیر و امید روی کار آمد.
وی افزود: در شرایط که موجی از ناامیدی در جامعه وجود داشت، شعارها و برنامه های دکتر روحانی همچون ایجاد آرامش در سیاست و آسایش در اقتصاد، چرخاندن چرخ اقتصاد کشور همزمان با گردش سانتریفیوژها، تعامل با دنیا و حاکم شدن اخلاق و توسعه فرهنگ مورد توجه جامعه قرار گرفت و ملت حماسه آفرینی سیاسی کردند.
مولاوردی به توفیقات دولت در طول دو سال اخیر نیز اشاره و این توفیقات را حاصل همدلی بین دولت و مردم دانست و گفت: برای غلبه بر مشکلات کشور این همدلی نیاز بود و توفیقات حاصل شده نیز نتیجه همین همدلی و حمایت مردم است.
وی با بیان اینکه در شرایطی که درآمدهای نفتی کشور به شدت کاهش یافته و تحریم ها نیز تشدید شده بود، دولت توانست با تدبیر اوضاع کشور را مدیریت کند، گفت: کاهش تورم از 40 درصد به 13 درصد، رسیدن به رشد سه درصدی اقتصادی، بهبود فضای کسب و کار، توزیع 10 میلیون دفترچه بیمه سلامت، کاهش نوسانات نرخ ارز، پرداخت مطالبات معوق ایثارگران بخشی از توفیقات دولت است، البته هنوز در ابتدای راهیم و تا رسیدن به نقطه مورد نظر راه زیادی در پیش داریم.
معاون رییس جمهور همچنین با بیان اینکه دولت یازدهم میراثدار توسعه نامتوازن در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و بین وضعیت زنان و مردان است، گفت: بر این اساس در برنامه ششم توسعه ایجاد توسعه متوازن در دستور کار است.
وی افزود: تفاوتی که برنامه ششم توسعه با برنامههای قبلی خواهد داشت این است که قرار نیست در این برنامه مشابه برنامه های قبلی بصورت کلی گویی و آرمان گرایانه با موضوعات مد نظر برخورد شود. در برنامه ششم توسعه دولت نگاهش این است که احکامی که نیاز به تصویب مجلس ندارد را به مجلس ارائه ندهد، بلکه بصورت برنامه دولت به دستگاهها ابلاغ کند. همچنین دولت در این برنامه بصورت پروژه ای به موضوعات نگاه می کند و موضوعاتی که در طول پنج سال میتوانند به سرانجام برسند مد نظر خواهد بود.
ملاوردی تصریح کرد: سازمان مدیریت نیز بر اساس آمایش سرزمین و بررسیهای انجام داده، موضوعات خاصی را برای برنامه ششم شناسایی کرده و آب، گردشگری، محیط زیست و … محورهای این برنامه هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه گروه های مختلف زنان ایرانی نیاز به توجه دارند، گفت: توازن بین کار و زندگی زنان یک مطالبه جدی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
مولاوردی با بیان اینکه زنان شاغل ما به شدت تحت فشار هستند، گفت: تسهیلات و امتیازاتی که در دولت قبل و با نگاه حمایتی برای زنان شاغل در نظر گرفته شد و غیرقابل اجرا نیز بود، امنیت شغلی زنان شاغل را به خطر می انداخت، لذا نیاز داریم یک نگاه همه جانبه به زنان شاغل با توجه به نقش های چندگانه همسری و مادری آنها داشته باشیم که این موضوع در حال بررسی است و امیدواریم در برنامه ششم توسعه برنامه درستی برای این موضوع تصویب کنیم.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور همچنین با بیان اینکه به یک تعادل جنسیتی در بازار کار نیاز داریم، گفت: موضوع اشتغال زنان سرپرست خانوار و فارغالتحصیلان زن دانشگاه ها موضوعی بسیار حیاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
مولاوردی با بیان اینکه تعادل و توازن در مدیریت ها را دنبال می کنیم، گفت: باید فرصت های برابری برای زنان و مردان در حوزه مدیریت داشته باشیم.
وی اظهار کرد: همچنین امیدواریم در شرایط پساتحریم و با گشایش های اقتصادی که ایجاد می شود، فشارهای اقتصادی از دوش مردان خانواده برداشته شود و بهتر بتوانند نقش های پدری و همسری خود را ایفا کنند.
ملاوردی در بخش دیگری از سخانش به اعتقاد دولت به جلب مشارکت مردم و تقویت سازمانهای مردم نهاد اشاره کرد و گفت: مشارکت را باید قدر نهیم، خصوصا مشارکت داوطلبانه که در قالب سازمانهای غیردولتی تبلور مییابد.
وی با بیان اینکه سمن ها زیر مجموعه دولت نیستند، بلکه نقش میانجی بین دولت و مردم را ایفاء می کنند، گفت: استقلال و غیردولتی بودن این سازمانها نباید بعنوان دولت ستیزی و دولت گریزی تلقی شود. این سازمانهای غیر دولتی در برابر و تقابل با دولت نیستند، بلکه بعنوان همیار دولت می توانند در توسعه کشور کمک کنند.