مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی بهزیستی ايران گفته است كه میزان تماسهای زوجین مربوط به اختلافات خانوادگی در دوران قرنطینه و کرونا با صدای مشاور بهزیستی اين اداره نشان میدهد كه آمارهای اختلافات بین زوجین، سه برابر افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، بهزاد وحیدنیا روز سه شنبه 31 مارس، گفت: «در دوران قرنطینه، ساعات تماس زوج ها و مدت زمان تعامل آنها با یکدیگر بیشتر است و اختلافات زناشویی افزایش مییابد».
او افزود: «شرایط خاص کرونا موجب شده تا روزانه چهار هزار تماس با صدای مشاور بهزیستی کشور از ساعت هشت صبح گرفته شود».
مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی ایران اظهارداشت: «به طور مثال برخی اختلافات زوجین مربوط به اختلافات بر سر مسائل رعایت اصول بهداشتی و هنگام بیرون رفتن یکی از اعضای خانواده است».
وحیدنیا با اشاره به تعطیلی مدارس به خاطر کرونا گفت: «الگوی رفتاری اضطراب کودکان ناشی از شرایط کرونا با بزرگسالان متفاوت است و خود را در قالب بیش رفتاری و رفتارهای تکانشی نشان می دهد که ممکن است خانواده ها آن را نشناسند و آستانه تاب آوری و تحمل کم داشته باشند و منجر به درگیری در خانواده شود».
او ادامه داد: «کودکان در شرایط کنونی بخشی از انرژی بیرون خود را داخل خانه آورده اند و ممکن است بین زوج ها، اختلافات بر سر تربیت فرزند پیش آید».