لزوم بازنگری مسایل قضایی، حقوقی و کیفری مربوط به بانوان

ایسنا

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان به مشکلات بانوان پرداخت و برای رفع مشکلات آنها تقاضای کمک کرد.

به گزارش ایسنا،  فاطمه السادات حسینی صبح امروز نهم آذرماه در نشست مجمع نمایندگان استان کرمان با بانوان فرهیخته استان کرمان، از وجود 5000 زن فرهیخته در استان کرمان خبر داد و گفت: یکی از آسیب های جدی بانوان ما، مسایل اقتصادی بود، اما با اقداماتی که در سال گذشته صورت گرفت، بالاترین نرخ مشارکت بانوان در سطح کشور، در سال گذشته استان کرمان کسب کرد.

وی تاکید بر بنیان خانواده از مهمترین رویکردهای دانست و ادامه داد: متاسفانه فروپاشی خانواده در برخی از جوامع محسوس است و این یک آژیر خطر است.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اظهار کرد: ساماندهی و سیاست گذاری و برنامه ریزی برای انسجام برنامه‌ها باید صورت گیرد تا همه برنامه‌های بانوان زیر یک چتر قرار بگیرند.

وی از سفر دکتر معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در 13 آذر به کرمان خبر داد و عنوان کرد: در حوزه زنان و خانواده پس از انقلاب کارهای بسیار خوبی انجام شد، اما باید به نیاز جامعه زنان با توجه به فقه پویای شیعه پاسخ دهیم.

حسینی از لزوم بازنگری و بازبینی مسایل قضایی، حقوقی و کیفری مربوط به بانوان سخن به میان آورد و مطرح کرد: انتظار داریم مجمع نمایندگان در احکام مربوط به بانوان بازنگری انجام دهند به طوری که هم اکنون شاهد هستیم 60 درصد بانوانی که مورد آزار و خشونت همسرانشان قرار می‌گیرند، به دلیل آنکه شاهد ندارند از شکایت خود منصرف می‌شوند.

وی به افزایش طلاق در جامعه، اشاره و تصریح کرد: باید این سوال را بپرسیم که آیا آموزش‌های بعد از طلاق داریم؟ آیا برنامه‌ای برای کاهش طلاق داریم؟ آیا برای کودکان طلاق برنامه‌هایی داریم؟ از سوی دیگر متاسفانه شاهد وجود کودکان بی هویت حاصل ازدواج بانوان ایرانی با افاغنه هستند و حال جای سوال دارد که در این رابطه چه اقدامی صورت گرفت؟

حسینی با بیان اینکه 67  درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی کشور خانم‌ها هستند، اما متاسفانه توازنی در اشتغال و تحصیل خانم ها وجود ندارد ادامه داد: زنان خانه دار بدون هیچ حقوقی و بیمه در خانه کار می‌کنند، باید توجه داشته باشیم که اگر بیمه خانه داری برای این افراد تعریف کنیم، باعث تحکیم خانواده خواهد شد و شاید تقاضای بانوان برای اشتغال را کاهش دهد.

وی از لزوم توجه به قوانینی که منجر به تحکیم خانواده می‌شود، سخن گفت و بیان کرد: امنیت شغلی برای زنان در سازمان‌ها باید وجود داشته باشد، متاسفانه در برخی از سازمان‌ها به بانوان اجحاف می‌شود اما فریاد آنها به جایی نمی‌رسد.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اضافه کرد: برای آنکه اشتغال به سمت تحکیم بنیاد خانواده سوق دهیم، باید به سمت اشتغال دانش بنیان روی بیاوریم.

وی به فقدان اماکنی برای تفریح و نشاط بانوان اشاره و اظهار کرد: متاسفانه فضای تفریحی برای زنان در استان فراهم نمی‌کنیم، همچنین برای تحکیم خانواده باید آموزش‌های خانواده از کودکی آغاز شده و در دوران تحصیل تکمیل شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با بیان اینکه 5300 کودک بازمانده از تحصیل در استان کرمان داریم، گفت: بیشترین آسیب هم متوجه دختران است.