جایگاه زنان در دولت تدبیر و امید ارتقا یافته است

فرستنده خبر دیانا بیگلریفرد 1396/2/9

مولاوردی

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: براساس تلاشهای صورت گرفته از ابتدای استقرار دولت تدبیر و امید، جایگاه زنان در این دولت نسبت به گذشته ارتقا یافته است.

به گزارش ایسنا، شهیندخت مولاوردی امروز در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان خراسان رضوی در مشهد افزود: تاکنون دستگاههای مختلف در مسیر فعالیتهای دولت یازدهم تلاشهای بسیار زیادی را برای ارتقای جایگاه زنان در جامعه انجام داده‌اند. ارتقای شاخص مشارکت اجتماعی به صورت ویژه در دولت تدبیر و امید دنبال شد و توانست دستاوردهایی به همراه داشته باشد.

معاون رئیس جمهور در امورزنان و خانواده گفت: در آغاز کار دولت در سال ۹۲ سازمان‌های مربوط به حوزه زنان، غیرفعال یا بسیار کمرنگ بودند اما اکنون تعداد سازمان‌های غیررسمی فعال در این حوزه از ۱۶۷۷ مورد به ۲۶۷۰ مورد رسیده است.
وی افزود: تلاش شد میزان مشارکت زنان در فعالیت‌های سیاسی نیز در چارچوب فعالیت دولت تدبیر و امید ارتقا یابد. افزایش اعتماد به نفس زنان، اعتماد بیشتر به صلاحیت‌ها و شایستگی زنان از جمله رویکردهایی بوده که به صورت ویژه دنبال شده است.
مولاوردی ادامه داد: مشارکت زنان در مجلس دهم بسیار گسترده شد و اکنون حضور زنان در مجلس شورای اسلامی دو برابر افزایش یافته است. در استان خراسان رضوی درصد حضور زنان در شوراهای شهر و روستا بیش از ۲۶ درصد افزایش یافته است.اکنون ۲۴ بخشدار، چهار معاون وزیر و دو معاون استاندار زن در دولت یازدهم مشغول فعالیت هستند. شناسایی زنان توانمند، بهره‌مندی از توانمندی‌های آنها در سطوح میانی، حضور زنان به عنوان فرماندار، سفیر و سخنگوی وزارت امور خارجه بخشی از رویکردهایی است که در دولت تدبیر و امید دنبال شده است.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده افزود: میزان رشد مشارکت اقتصادی زنان نیز در چارچوب فعالیت دولت تدبیر و امید بیش از یک درصد افزایش یافته و اکنون به ۱۴ درصد رسیده است.
وی ادامه داد: اجرای برنامه ها و برگزاری همایشهای مختلف در جهت حمایت از دختران جوان با اتخاذ رویکرد حساس‌سازی افکار عمومی و جلب نظر افکار عمومی از دیگر برنامه‌هایی است که در دولت به صورت جدی دنبال شده است.
مولاوردی در ادامه گفت: اکنون ۱۷ درصد از مدیران شرکت‌های دانش بنیان را در سطح کشور، زنان تشکیل می‌دهند. هرچند که این آمار با شرایط مطلوب فاصله بسیار زیادی دارد اما بطور یقین مسیری است که می‌تواند در آینده نتایج مناسبی به همراه داشته باشد.
وی افزود: شورای اجتماعی کشور که هر شش ماه یک بار گزارشی در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره آسیب‌های اجتماعی ارائه می‌کند نیز در مورد توانمندسازی زنان و فراهم کردن شرایط مناسب برای حضور این قشر در جامعه تلاش‌های بسیاری را انجام داده است.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده همچنین به برگزاری نشست «سیاستگذاری اجتماعی و خانواده، الزامات و بایسته ها» در مشهد اشاره و اظهارکرد: حضور وزرای کشورهای اسلامی در مشهد شرایط بسیار مناسبی را برای هم‌اندیشی درباره چالش‌های پیش روی حوزه زنان جهان اسلام فراهم کرد. بطور قطع برگزاری چنین نشست‌هایی می تواند منشاء همکاری‌های گسترده میان کشورهای اسلامی باشد. در این نشست تجربه ایران و سیاستگذاریهای دولت طی سالهای اخیر ارائه شد و تجارب بسیار ارزشمندی از کشورهای اسلامی فعال در حوزه زنان به دست آمد.
انتهای پیام